EUROLEAGUE

Nightly Notable η ανατροπή του Παναθηναϊκού!

Nightly Notable η ανατροπή του Παναθηναϊκού!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η νίκη - και κυρίως ο τρόπος που ήρθε - του Παναθηναϊκού μέσα στην έδρα της Μπάμπεργκ ήταν το γεγονός που ξεχώρισε η EuroLeague ως το πιο σημαντικό της 2ης αγωνιστικής. Δείτε ακόμα τις καλύτερες φάσεις της χθεσινής βραδιάς.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα στο Μπάμπεργκ, πανηγυρίζοντας στο τέλος μία μεγάλη - έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι - νίκη με 83-84 χάρη στο δίποντο του Νικ Καλάθη λίγο πριν το τέλος του αγώνα .

Το γεγονός αυτό λοιπόν οδήγησε την EuroLeague στην απόφαση να χαρακτηρίσει τη νίκη του Παναθηναϊκού ως το γεγονός της δεύτερης βραδιάς της 3ης αγωνιστικής. Μία αγωνιστική που περιελάμβανε μερικές σπουδαίες φάσεις, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Oscar Mayer Block of the Night: Ξεκινάμε με την τάπα της βραδιάς, για την οποία υπεύθυνος είναι ο Αγκούστο Λίμα της Ζαλγκίρις, ο οποίος... έκλεισε τα φώτα στον Γιαν Βέσελι της Φενέρμπαχτσε!

Tadim Assist of the Night: Συνεχίζουμε με την ασίστ της βραδιάς, για την οποία υπεύθυνος είναι ο άλλοτε "Ερυθρόλευκος" Τζόι Ντόρσεϊ

Dunk of the Night: Ο Γιαν Βέσελι ήταν το "θύμα" της καλύτερης τάπας της βραδιάς, ήταν όμως και ο... "δράστης" του καλύτερου καρφώματος που είδαμε χθες το βράδυ

Play of the Night: Όσο για τον υπεύθυνο της καλύτερης φάσης της βραδιάς, αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Νικ Καλάθη και το νικητήριο σουτ που σημείωσε στον αγώνα με την Μπάμπεργκ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ