EUROLEAGUE

Nightly Notable η 11η σερί εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ICON

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην παράταση, που ήταν η 11η συνεχόμενη εντός έδρας στην EuroLeague, επιλέχθηκε από την διοργανώτρια αρχή ως το σημαντικότερο γεγονός της χθεσινής (31/3) βραδιάς. Δείτε ακόμα τα καλύτερα βίντεο της ημέρας.

Ο Θρίαμβος του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 85-80 στην παράταση για την 29η αγωνιστική της EuroLeague τοποθέτησε τους "πράσινους" στην 4η θέση της κατάταξης και τους έβαλε στην θέση του οδηγού για το πλεονέκτημα έδρας.

Η συγκεκριμένη νίκη βέβαια είχε πολλαπλή σημασία για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έστειλε μήνυμα σε όλη την Ευρώπη ότι είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Αυτή ήταν η 11η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη των "πράσινων", που θα κλείσουν την Regular Season της EuroLeague με 14 νίκες σε 15 εντός έδρας παιχνίδια. Οι 11 σερί εντός έδρας νίκες λοιπόν θεωρήθηκαν ως το σημαντικότερο γεγονός της χθεσινής (31/3) δεύτερης ημέρας της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague, με την διοργανώτρια αρχή να αφιερώνει ένα ξεχωριστό βίντεο σε αυτό το αποτέλεσμα. Δείτε το σχετικό αφιέρωμα, καθώς και τις καλύτερες στιγμές από την χθεσινή βραδιά:

Η όμορφη πάσα του Λούκα Μίτροβιτς που οδήγησε στο κάρφωμα του Μίλκο Μπιέλιτσα θεωρήθηκε η καλύτερη φάση της βραδιάς

Η ασίστ του Νάντο Ντε Κολό πάντως στον Όγκαστιν ήταν η καλύτερη πάσα της βραδιάς

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς σε έναν ρόλο που δε μας έχει συνηθίσει, αυτόν του μπλοκέρ!

Ο Εντγκάρας Ουλάνοβας έχει εξελιχθεί σε μόνιμο θαμώνα της στήλης, προσφέροντάς μας για ακόμα μία φορά το καλύτερο κάρφωμα της αγωνιστικής

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ