EUROLEAGUE

Νέα συμφωνία με κολοσσό από την Κίνα

Νέα συμφωνία με κολοσσό από την Κίνα

Η Euroleague προχώρησε σε ακόμη μία συμφωνία στρατηγικής σημασίας, μετά την υπογραφή νέας σύμβασης με μιντιακό κολοσσό από την Κίνα.

Ακόμη μία κίνηση που εγγυάται την έντονη προβολή και παρουσία της Euroleague στην Ασία ολοκλήρωσε ο Τζόρντι Μπερτομέου. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague επικύρωσε το νέο μνημόνιο συνεργασίας της διοργάνωσης με την HBN, που αποτελεί κολοσσό στον τομέα των media στην Κίνα.

Σε εκδήλωση που έγινε σήμερα (16/7) επισημοποιήθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών, που θα αποφέρει στην Euroleague ακόμη περισσότερα έσοδα, μα πάνω απ όλα καλύτερη προβολή στην Άπω Ανατολή. " Από το 2007, η Ασία είναι ένας από τους βασικούς συμπαίκτες μας στην προσπάθεια για εξάπλωση σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Σήμερα ξεκινάμε μία νέα περιπέτεια στην Κίνα, όπου δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερη παρέα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Από την πλευρά του, ο Ράνσενγκ Τσεν (πρόεδρος της HBN) ανέφερε πως " όπως ξέρουμε, η Euroleague είναι το υψηλότερο επίπεδο μπάσκετ της Ευρώπης. Σε αυτή συμμετέχουν οι κορυφαίες ομάδες της ηπείρου, οπότε γνωρίζουμε τις περισσότερες ομάδες. Πιστεύουμε πως αυτή η συνεργασία μπορεί να αποφέρει πολλά κέρδη και να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την αγορά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ