EUROLEAGUE

MVP o Μαριάνοβιτς

MVP o Μαριάνοβιτς

Τρεις ψηλοί ήταν οι πιο πολύτιμοι παίκτες της 7ης αγωνιστικής στη Euroleague, με τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς να οδηγεί την κούρσα και να κάνει δυο τα βραβεία του.

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης και της 7ης αγωνιστικής, στη Euroleague -είχε προηγηθεί το... στέμμα της πρεμιέρας. O πιο ψηλός παίκτης της διοργάνωσης συνεχίζει να κυριαρχεί, όπως κρατά τον Ερυθρό Αστέρα στο παιχνίδι της πρόκρισης στο ΤΟΡ16.

Στη νίκη επί της Νεπτούνας (79-62), είχε 24π., με 11/13 σουτ, συν 12 ριμπ., 3 ασίστ, 1 κλεψ. και 1 τάπα. Όλα αυτά, μαζί, έγιναν 36 στον πίνακα της αξιολόγησης και ήταν το υψηλότερο νούμερο όλων.

Ο Μαριάνοβιτς έχει ήδη τέσσερα νταμπλ νταμπλ, μέσα στη σεζόν, ενώ είναι στο Νο1 της αξιολόγησης (25.6 ανά αγώνα) και των ριμπάουντ (10.1). Επίσης, βρίσκεται μεταξύ των πρώτων σκόρερ (17.3π. κατά μ.ο.).

Στο Νο2 της λίστας με τους MVP ήταν ένας άλλος ψηλός: ο Μίρο Μπίλαν της Τσεντεβίτα, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας (24π.) στη νίκη επί της Λιμόζ (102-83), έχοντας 10/12 σουτ. Στο Νο3 τους έκανε παρέα ένας επίσης εκπρόσωπος της... πρώτης γραμμής: ο Ντ Ορ Φίσερ. Ο Αμερικανός κάτοχος ισραηλινού διαβατηρίου, είχε 25π., 8 ριμπ. και 5 τάπες στο 75-85 της Ούνικς στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ, με την αξιολόγηση του να φτάνει στο 33.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ