EUROLEAGUE

MVP των playoffs ο εντυπωσιακός Ούντο

MVP των playoffs ο εντυπωσιακός Ούντο

Τα playoffs της Euroleague ολοκληρώθηκαν και ο Αμερικανός σέντερ της Φενέρμπαχτσε, Έκπε Ούντο, ήταν ο MVP, έχοντας μέσο όρο 14.3 πόντους, 7.7 ριμπάουντ και 2 μπλοκ ανά παιχνίδι.

Η Φενέρμπαχτσε το περασμένο καλοκαίρι έφερε από το ΝΒΑ τον Αμερικανό σέντερ, Έκπε Ούντο, έχοντας παρελθόν σε Λος Άντζελες Κλίπερς και Μιλγουόκι Μπακς. Με αυτόν τον τρόπο ο Ζέλικ Ομπράντοβιτς ενίσχυσε την ομάδα του με ένα "5άρι" με αθλητικά προσόντα.

Ο Έκπε Ούντο, στην προημιτελικά σειρά κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν εξαιρετικός. Πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις, έκανε την διαφορά σε άμυνα και επίθεση και αναδείχθηκε στον MVP των playoffs, έχοντας μέσο όρο 14.3 πόντους (61.5%δ), 7.7 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 2 μπλοκ ανά παιχνίδι.

Όταν η Φενέρμπαχτσε, μάλιστα, έκανε το 3-0 στην ισπανική πρωτεύουσα, παίρνοντας την πρόκριση για το Final-Four, ο 29χρονος σέντερ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 15 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ, καλύπτοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απουσία του Γιάν Βέσελι.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ