EUROLEAGUE

MVP του μήνα ο Ερτέλ

MVP του μήνα ο Ερτέλ

Ο Τομά Ερτέλ είχε διψήφιο αριθμό σε πόντους και ασίστ, οδήγησε την Εφές σε τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης του Φεβρουαρίου.

Η Αναντολού Εφές ήταν μία από τις τρεις ομάδες που έκλεισαν τον Φεβρουάριο αήττητες (3-0 νίκες), μαζί με τον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η τουρκική ομάδα ήταν επίσης και αυτή που είχε τον πιο "καυτό" του μήνα. Τον παίκτη του μήνα, αν προτιμάτε: τον Τομά Ερτέλ.

Ο Γάλλος πόιντ γκαρντ δεν ξεκίνησε βασικός σε κανέναν αγώνα του Φεβρουαρίου, ωστόσο κατάφερε να έχει απολογισμό 16,7 πόντους και 10,7 ασίστ κατά μέσο όρο, να οδηγήσει την Εφές σε νίκες επί του Ερυθρού Αστέρα, της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και της Μπασκόνια, κατακτώντας έτσι επάξια το βραβείο του MVP του Φεβρουαρίου.

Ο Ερτέλ έγινε επίσης μόλις ο τρίτος παίκτης της Εφές που κατέκτησε το συγκεκριμένο βραβείο στα 13 χρόνια που το μοιράζει η EuroLeague. Οι προηγούμενοι δύο ήταν ο Κάγια Πεκέρ (2005-06) και ο Ντάριο Σάριτς (2015-16). Ο Ερτέλ έγινε επίσης ο δεύτερος Γάλλος που κατέκτησε το βραβείο του μήνα, μετά τον Νάντο Ντε Κολό.

Όλοι οι φετινοί MVP του μήνα

Φεβρουάριος Τόμας Ερτέλ Αναντολού Εφές 1η φορά
Ιανουάριος Ογκνιεν Κούζμιτς Ερυθρός Αστέρας 1η φορά
Δεκέμβριος Νικολό Μέλι Μπάμπεργκ 2η φορά
Νοέμβριος Σέρχιο Γιουλ Ρεάλ Μαδρίτης 2η φορά
Οκτώβριος Μίλος Τεόντοσιτς ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2η φορά
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ