EUROLEAGUE

MVP της Euroleague, ο One Team!

MVP της Euroleague, ο One Team!

Οι παίκτες των 24 ομάδων που συμμετέχουν στην εφετινή Euroleague ένωσαν τις δυνάμεις τους στο κοινωνικό πρόγραμμα "One Team". Δείτε το εντυπωσιακό VIDEO με τους πραγματικούς MVP της 8ης αγωνιστικής!

Η Euroleague Basketball, o παγκόσμιος ηγέτης στο Sports Management, συνεχίζει να αναπτύσσει και να διοργανώνει διαγωνισμούς, εκδηλώσεις και προγράμματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, όπως και εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες.

Την περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, οι παίκτες των 24 ομάδων που συμμετέχουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ένωσαν τις δυνάμεις τους στο κοινωνικό πρόγραμμα "One Team" που διεξάγεται ετησίως.

Οι ειδικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν κάθε ομάδα και παίκτη της διοργάνωσης βάζοντας τη λέξη "One Team" στη θέση του όνοματός του στο πίσω μέρος της φανέλας του, για να δείξει την αλληλεγγύη προς τις προσπάθειες που γίνονται καθημερινά από όλους προκειμένου να φέρουν προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Euroleague για ευάλωτα μέλη των κοινοτήτων τους.

Η εβδομάδα "One Team" έχει ως στόχο, επίσης, να τονίσει τη μακροχρόνια συνεργασία της Euroleague με τα Special Olympics κατά τη διάρκεια της τρέχουσας δικής τους προώθηση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μπάσκετ.

Δείτε το VIDEO που δημοσίευσε η Euroleague Basketball...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ