EUROLEAGUE

MVP της 9ης αγωνιστικής ο τρομερός Τεόντοσιτς

MVP της 9ης αγωνιστικής ο τρομερός Τεόντοσιτς

Ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι ο MVP της 9ης αγωνιστικής, πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση κόντρα στην Μπασκόνια, σημειώνοντας το τέταρτο φετινό του νταμπλ-νταμπλ (34π, 10ασ), έχοντας ranking-ρεκόρ με "43".

O Μίλος Τεόντοσιτς βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, για μία ακόμη σεζόν, όντας απολαυστικός μέσα στο γήπεδο. Ο Σέρβος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του, πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Μπασκόνια, σημειώνοντας το τέταρτο φετινό του νταμπλ-νταμπλ με 34 πόντους (6/10δ, 5/6τρ, 7/7β) και 10 ασίστ.

Παράλληλα, ο Μίλος Τεόντοσιτς σημείωσε ατομικό ρεκόρ στην διοργάνωση, στο σύστημα αξιολόγησης (ranking), με βαθμό "43", το υψηλότερο σε αυτή την αγωνιστική. Ο Σέρβος γκαρντ είναι ο μεγάλος MVP της 9ης αγωνιστικής, συνεχίζοντας να οδηγεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή της EuroLeague. Δείτε σε βίντεο την τρομερή του εμφάνιση.

Round 9 MVP: @milosteodosic4,who else. Career-high of 34p ✅ Double-double of 34p,10a ✅ 1000th assists in EuroLeague career ✅

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης EuroLeague Basketball (@euroleague) στις

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ