EUROLEAGUE

MVP της 5ης αγωνιστικής ο "καυτός" Λάνγκφορντ

MVP της 5ης αγωνιστικής ο "καυτός" Λάνγκφορντ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ είναι ο MVP της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague, οδηγώντας την Ούνικς στην... άλωση της Πόλης κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Πέτυχε 28 πόντους και είναι ο πρώτος σκόρερ στην διοργάνωση,

Ο ΜVP της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague είναι ο Κιθ Λάνγκφορντ της Ούνικς Καζάν. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση φέτος, οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη της νίκη στην διοργάνωση και μάλιστα μέσα στην έδρα της μέχρι πρότινος αήττητης Φενέρμπαχτσε (73-81).

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση μετρώντας 28 πόντους (6/12δ, 4/9τρ, 4/4β), 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ, σε 35 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας βαθμό "36", τον υψηλότερο σε αυτή την εβδομάδα. Ο 33χρονος γκαρντ, επίσης, είναι μέχρι στιγμής ο κορυφαίος παίκτης της διοργάνωσης, καθώς ύστερα από έξι αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση του rating (25.8) της EuroLeague, όντας μπροστά από τους Νάντο Ντε Κολό και Άντριου Γκάουντλοκ. Παράλληλα, ηγείται στην Λίγκα και στον τομέα του σκορ, έχοντας μέσο όρο φέτος 24.8 πόντους ανά παιχνίδι.

He is the hottest player of EuroLeague right now. Keith Langford is the Round 5 MVP.

A photo posted by EuroLeague Basketball (@euroleague) on

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ