EUROLEAGUE

MVP της 30ης αγωνιστικής ο φανταστικός Λατάβιους Γουίλιαμς

MVP της 30ης αγωνιστικής ο φανταστικός Λατάβιους Γουίλιαμς

Η τρομερή βραδιά του Λατάβιους Γουίλιαμς στο Μιλάνο, του έδωσε το 30ο και τελευταίο βραβείο MVP της regular season της EuroLeague. Δείτε τι έκανε ο Αμερικανός.

Την καλύτερή του εμφάνιση για το φινάλε κρατούσε ο Λατάβιους Γουίλιαμς. Ο Αμερικανός σέντερ της Ούνικς Καζάν ήταν ασταμάτητος στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Αρμάνι Μιλάνο , με αποτέλεσμα να πάρει στο σπίτι του το βραβείο του Πολυτιμότερου Παίκτη της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Τι έκανε ο Λατάβιους Γουίλιαμς;

Ρεκόρ καριέρας με 20 πόντους (8/9 δίποντα, 4/4 βολές), ρεκόρ καριέρας με 34 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, μάζεψε 12 ριμπάουντ, μοίρασε μία ασίστ, έκανε δυο κλεψίματα και ένα κόψιμο σε μόλις 23:35. Το προηγούμενο ρεκόρ καριέρας του σε πόντους ήταν οι 19 στο εντός έδρας παιχνίδι της Ούνικς Καζάν με τον Παναθηναϊκό, ενώ η καλύτερη επίδοσή του στην αξιολόγηση ήταν οι 23 μονάδες που είχε συγκεντρώσει επίσης εντός έδρας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

O Αμερικανός σέντερ τελείωσε τη σεζόν με 6.9 πόντους (60% στα δίποντα, 73% στις βολές) και 5.1 ριμπάουντ ανά μόλις 17.2 λεπτά συμμετοχής στους 30 αγώνες της περιόδου.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ