EUROLEAGUE

MVP της 2ης αγωνιστικής ο Σπανούλης

MVP της 2ης αγωνιστικής ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε ο MVP της 2ης αγωνιστικής στην EuroLeague χάρις στην καταπληκτική εμφάνιση που έκανε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αναντολού Εφές.

Το στατιστικό επίτευγμα του Βασίλη Σπανούλη (έγινε ο δεύτερος παίκτης μετά τον Ναβάρο που ξεπέρασε τους 3.000 πόντους στην EuroLeague) συνοδεύτηκε και από ένα βραβείο. Αυτό του MVP. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της 2ης αγωνιστικής στην EuroLeague χάρις στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στον αγώνα της Πέμπτης με την Αναντολού Εφές .


Ο Σπανούλης πέτυχε 17 πόντους με 5/7 ελεύθερες βολές, 3/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα, μοίρασε 9 ασίστ (δεν ισοφάρισε για μία το ατομικό του ρεκόρ στην EuroLeague) και όλα αυτά σε 25'56''. Ο 34χρονος γκαρντ δεν είχε το μεγαλύτερο rating της αγωνιστικής (ο Αλεξ Τάιους και ο Οστιν Ντέι είχαν +27), ωστόσο ήταν εν αντιθέσει με τους δύο παίκτες της Γαλατάσαραϊ, η ομάδα νίκησε...

Έπειτα από δύο αγώνες στην EuroLeague ο Σπανούλης έχει 14,5 πόντους, 7 ασίστ, 3,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Το ατομικό ρεκόρ του στο rating της EuroLeague είναι +39, από ένα παιχνίδι της σεζόν 2013-14 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ