EUROLEAGUE

MVP της 28ης αγωνιστικής ο Άντονι Ράντολφ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ο φοβερός και τρομερός Άντονι Ράντολφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 28ης αγωνιστικής.

Δεν έκανε απλά την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, δεν οδήγησε απλά τη Ρεάλ Μαδρίτης στην εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού , πήρε και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 28ης αγωνιστικής στο σπίτι του.

Ο Άντονι Ράντοφ έκανε στον Πειραιά την κορυφαία φετινή του εμφάνιση, με τους 21 πόντους και τις 30 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης να είναι και τα δυο ατομικά του ρεκόρ στη διάρκεια της σεζόν 2016-2017.

Για την ακρίβεια, σκόραρε 21 πόντους με 7/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 4/4 βολές, μάζεψε 5 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο, 4 κοψίματα και κέρδισε τρία φάουλ σε κάτι λιγότερο από 28 λεπτά συμμετοχής.

Δεύτερος ήταν ο ασταμάτητος Νάντο Ντε Κολό που είχε στην εκτός έδρας νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Ούνικς Καζάν 22 πόντους (3/7 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 7/7 βολές), 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 6 κερδισμένα φάουλ και 29 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε ισάριθμα λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ