EUROLEAGUE

MVP ο Μπογκντάνοβιτς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς της Φενέρμπαχτσε αναδείχθηκε MVP των Game 1 της φάσης των playoffs της EuroLeague.

Η τρομερή εμφάνιση του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στον πρώτο αγώνα της σειράς των playoffs με τον Παναθηναϊκό στη νίκη της Φενέρμπαχτσε με 58-71 έμελλε να του χαρίσει και το βραβείο του MVP των Game 1 της τελικής φάσης της EuroLeague.

Ο Σέρβος γκαρντ ήταν ασταμάτητος, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 23 πόντους με 4/6 δίποντα και 5/6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 κοψίματα και 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της EuroLeague. Η τελευταία επίδοση αποτελεί μάλιστα και ρεκόρ καριέρας, σε μία ονειρεμένη βραδιά για αυτόν και την Φενέρμπαχτσε.

Όπως γίνεται σαφές, ο περιορισμός της δράσης του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στον σημερινό (20/4, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr και το EuroLeague Greece), δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα αποτελέσει προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό Superfoods.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ