EUROLEAGUE

Ένα ΤΟΡ10 που θα ζήλευε το ΝΒΑ

Ένα ΤΟΡ10 που θα ζήλευε το ΝΒΑ

Η regular season της Euroleague ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο. Απολαύστε το θεαματικό TOP10 με τα buzzer beater που έδωσαν προκρίσεις, τα alley oop που ξεσήκωσαν τον κόσμο και τον Πάργκο που... θύμισε ΝΒΑ (videos)!

Ο τρόπος που έριξε αυλαία η κανονική περίοδος της φετινής Euroleague δεν στερήθηκε σε τίποτα από το σασπένς που πρόσφεραν οι μετέχοντες κάθε εβδομάδα! Θα ξεκινήσουμε από το ελληνικό στοιχείο των καλύτερων στιγμών της 10ης αγωνιστικής: τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος αναδείχθηκε MVP , ενώ ήταν και στο ΤΟΡ10 των πιο θεαματικών στιγμών.

Η πτήση που έστησε ο Χουέρτας στον Χεζόνια, αλλά και η πιρουέτα του Πάργκο, στο ματς της Μακάμπι με τη Μάλαγα είναι από τις στιγμές που θα ζήλευαν ακόμα και στο ΝΒΑ. Όχι. Δείτε.

Το καλύτερο play της 10ης ημέρας ανήκει φυσικά στον Τζέιμς Άντερσον, καθώς με αυτό που θα δείτε στο video, έδωσε στη Ζάλγκιρις την πρόκριση για το ΤΟΡ16.

Ο Γιαν Βέσελι, της Φενέρμπαχτσε, επικράτησε... στο διαγωνισμό για το καλύτερο κάρφωμα

Το κλέψιμο του Ντάριους Σονγκάιλα που έδωσε αιφνιδιασμό στην παρέα του, ήταν αυτό που ξεχώρισε από όλα.

Η πάσα του Χουέρτας στην πτήση του Χεζόνια, έγινε το video για την καλύτερη ασίστ.

Ο Σαβάνοβιτς πήγε αμέριμνος για λέι απ και ο Νεμάνια Μπιέλιτσα τον ενημέρωσε πως θα έπρεπε να προσέχει λίγο περισσότερο.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ