EUROLEAGUE

Μπουγέλα σε Μπαρτζώκα, Σπανούλη και...Αγγελόπουλους!

Μπουγέλα σε Μπαρτζώκα, Σπανούλη και...Αγγελόπουλους!

Διέλυσαν και τη συνέντευξη Τύπου οι Πρωταθλητές Ευρώπης. Ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας και Βασίλης Σπανούλης μιλούσαν στους δημοσιογράφους, οι υπόλοιποι “ερυθρόλευκοι” έκαναν ...ντου στην αίθουσα Τύπου και κατάβρεξαν με νερό τον προπονητή, τον αρχηγό αλλά και τους αδερφούς Αγγελόπουλους!

Η αίθουσα σείστηκε από γέλια, αλλά όπως καταλαβαίνετε όλοι ζούσαν στην τρέλα της κατάκτησης του δεύτερου ευρωπαϊκού τροπαίου.

Αποστολή στο Λονδίνο, Γιάννης Φιλέρης

Ο Μπαρτζώκας έδινε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα: “Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Είναι θέμα της ομάδας. Εμείς μείναμε ενωμένοι στις πιο δύσκολες στιγμές της χρονιάς. Θυμάμαι, ακόμη και τώρα ότι ο πρώτος που μου έστελνε μήνυμα όταν χάναμε ήταν ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Μου έλεγε πάντα “θα είμαστε στο Λονδίνο”και τον ευχαριστώ, όπως και τον αδερφό του, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι μια μεγάλη στιγμή για όλους μας στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, είχε έρθει σε μια συναυλία εδώ στην Ο2 Αρένα τον και μου έστειλε μια φωτογραφία, λέγοντας ότι ... θα πάμε εκεί όλοι μαζί τον Μάιο”

Ο κόουτς των “ερυθρολεύκων” δήλωνε υπερήφανος για την απόδοση όλης της ομάδας και δεν σταμάτησε να μιλάει για την συνολική αντιμετώπιση της Ρεάλ: “Κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει στα τρία δεκάλεπτα από τα τέσσερα. Μπορεί να αλλάξαμε λίγο την τακτική μας, αλλά καθώς ο αντίπαλος προηγήθηκε με διαφορά 17π, έπρεπε να αντιδράσουμε”.

Μπουγέλα σε Μπαρτζώκα, Σπανούλη και...Αγγελόπουλους!
Μπουγέλα σε Μπαρτζώκα, Σπανούλη και...Αγγελόπουλους!
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ