EUROLEAGUE

Μπλατ: "Χαρούμενος, αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη"

Μπλατ: "Χαρούμενος, αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη"

Αν και η Νταρουσάφακα νίκησε τη Μπαρτσελόνα, ο Ντέιβιντ Μπλατ παραδέχθηκε πως πρέπει να κάνει καλύτερη δουλειά στον πάγκο της ομάδας του! Διαβάστε γιατί.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ κάνει πάντα τη διαφορά με τις δηλώσεις του. Την έκανε και απόψε, παρά το γεγονός ότι η Νταρουσάφακα νίκησε τη Μπαρτσελόνα και έμεινε στο κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα της EuroLeague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, από την άλλη, εξήγησε πως οι Καταλανοί γνώρισαν άλλη μια ήττα στη διοργάνωσης.

Ντέιβιντ Μπλατ: " Απόψε κάναμε ρεκόρ εισιτηρίων. Οι οπαδοί μας έσπρωξαν στη νίκη και σε μια πολύ καλή εμφάνιση. Το πρώτο μας ημίχρονο ήταν απίθανο. Στην άμυνα κρατήσαμε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα στους 56 πόντους κι αυτό τα λέει όλα. Στο δεύτερο μέρος δεν εκτελέσαμε σωστά στην επίθεση, δεν βρήκαμε λύσεις. Δεν βάλαμε τα σουτ, δεν βάλαμε τις βολές, κάναμε πολλά λάθη. Αναλαμβάνω την ευθύνη για τα προβλήματά μας στην επίθεση. Πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά. Πήραμε όμως μια μεγάλη νίκη και είμαι χαρούμενος".

Γιώργος Μπαρτζώκας: " Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Προφανώς το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για εμάς. Δεν κάναμε τίποτα σωστά, κάναμε λάθη, πήραμε βιαστικές αποφάσεις στην επίθεση και τους δώσαμε την ευκαιρία να τρέξουν στον αιφνιδιασμό, τομέα του παιχνιδιού στον οποίο είναι εξαιρετικοί. Το πλάνο μας ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό με υπομονή. Στη δεύτερη περίοδο κάναμε το ακριβώς αντίθετο. Πήραμε κακές αποφάσεις, χάσαμε 4-5 λέι απ και τους αφήσαμε να πάρουν μεγάλη διαφορά. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε καλύτερο και στο τέλος όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Χρειαζόμασταν πολύ καλύτερο παιχνίδι για να κερδίσουμε σε αυτό το γήπεδο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ