EUROLEAGUE

Μπλατ: "Σου ρίχνουν στρατιώτες και δεν μπορείς να κρυφτείς"

Μπλατ: "Σου ρίχνουν στρατιώτες και δεν μπορείς να κρυφτείς"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ εξήρε το καλύτερο περιφερειακό δίδυμο της Ευρώπης, τους Ντε Κολό και Τεόντοσιτς, ενώ ο Δημήτρης Ιτούδης έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του.

Η ΤΣΣΚΑ σημείωσε την 20ή νίκη της στη σεζόν και παρέμεινε στην κορυφή της EuroLeague, αφού η Νταρουσάφακα αποδείχθηκε μικρό εμπόδιο για να την ανησυχήσει μέσα στο "σπίτι" της. O Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε πάντως κυρίως στις 28 ασίστ που μοίρασε η ομάδα του, ενώ ο Ντέιβιντ Μπλατ ξεστόμισε την ατάκα της βραδιάς, προσπαθώντας να περιγράψει το πόσο καλή είναι η ΤΣΣΚΑ.

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ): " Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου, έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, απέναντι σε μία ομάδα με τέτοιο ρόστερ και ταλέντο. Καταφέραμε να τους περιορίσουμε στους 35 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που μας παρείχε και αυτοπεποίθηση και στην άμυνα. Δυστυχώς δεν είχαμε κινητικότητα στο τρίτο δεκάλεπτο και έβαλαν μερικά μεγάλα σουτ. Είχαμε 28 ασίστ και ο Νάντο με τον Τεό έβαλαν μαζί 18. Αυτό δείχνει πόσο σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και βρίσκουμε τις καλύτερες επιλογές επιθετικά. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με πολλούς ενδοιασμούς και το γεγονός ότι προκριθήκαμε έχοντας παράλληλα και το πλεονέκτημα έδρας, αποτελεί επίτευγμα. Δεν σταματάμε εδώ. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε σοβαρά".

Ντέιβιντ Μπλατ (Νταρουσάφακα): " Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, έτσι όπως έπρεπε απέναντι σε μία ταλαντούχα ομάδα στην επίθεση. Αμυνθήκαμε καλύτερα στην τρίτη περίοδο, αλλά όχι στην τέταρτη. Η ΤΣΣΚΑ ήταν η καλύτερη ομάδα απόψε, χωρίς αμφιβολία. Είμαστε ήδη περήφανοι που τη νικήσαμε μία φορά φέτος. Είμαστε ακόμα ζωντανοί. Απόψε δεν πήραμε πολλή βοήθεια από τους ψηλούς μας, πλην του Aldemir και του Harangody, αλλά αυτά συμβαίνουν. Δεν υπάρχει καλύτερο περιφερειακό δίδυμο στην Ευρώπη από τον Νάντο Ντε Κολό και τον Μίλος Τεόντοσιτς. Μετά έχουν στον πάγκο τον Τζάκσον, τον Φριτζόν, τον Χίγκινς... Δεν τελειώνει. Σου ρίχνουν στρατιώτες και δεν μπορείς να κρυφτείς".

Σκότι Γουίλμπεκιν (Νταρουσάφακα): " Παίξαμε καλά στην επίθεση απόψε αλλά τους αφήσαμε να κάνουν μερικά εύκολα σουτ. Επίσης, είχαμε πολλά λάθη. Η ουσία όμως είναι ότι δεν αμυνθήκαμε αρκετά καλά για να πάρουμε τη νίκη. Εγώ βρήκα ρυθμό απόψε για πρώτη φορά από τότε που επέστρεψα μετά τον τραυματισμό του".

Κάιλ Χάινς (ΤΣΣΚΑ): " Όλα γίνονται ευκολότερα όταν οι δημιουργοί μας, δημιουργούν ευκαιρίες για εμάς. Είχαμε 28 ασίστ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ