EUROLEAGUE

Μπλατ: ''Σημαντική και μεγάλη νίκη για τον σύλλογο μας''

Μπλατ: ''Σημαντική και μεγάλη νίκη για τον σύλλογο μας''

Ο Ντέιβιντ Μπλατ χαρακτήρισε σημαντική και μεγάλη την νίκη για την Νταρουσάφακα, ενώ ο Πάμπλο Λάσο στάθηκε στην αστοχία που είχε η Ρεάλ στην αναμέτρηση.

Η Νταρουσάφακα έκανε το break μέσα στην Μαδρίτη και στην συνέντευξη Τύπου, οι Ντέιβιντ Μπλατ και Πάμπλο Λάσο, μίλησαν για την αναμέτρηση.

Πάμπλο Λάσο (Ρεάλ Μαδρίτης) Καταρχάς συγχαρητήρια στην Νταρουσάφακα για την νίκη της. Το παιχνίδι είχε αρκετά κοινά με το πρώτο ματς, ασχέτως αν νικήσαμε. Ξεκινήσαμε όντας πίσω στο σκορ και μετά προηγηθήκαμε. Μετά το δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε καλά, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά δεν λειτουργήσαμε και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Έπρεπε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε άσχημα ποσοστά στην επίθεση. Είχαμε 9/30 τρίποντα, ενώ χάσαμε και 9 βολές. Είμαστε όμως στα playoffs και αυτά συμβαίνουν. Η Νταρουσάφακα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πρέπει να προχωρήσουμε και να αντιδράσουμε'.

Ντέιβιντ Μπλατ (Νταρουσάφακα) Είναι μία σημαντική και μεγάλη νίκη για την ομάδα μας, για τον σύλλογο μας. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, νικήσαμε έναν αντίπαλο πολύ υψηλού επιπέδου, με τεράστια ιστορία. Πρέπει να καταλάβουμε όμως πως πρόκειται απλά για μία νίκη στα playoffs και τίποτα παραπάνω. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες μου. Η σειρά μεταφέρεται στο γήπεδο μας και θα πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Η Ρεάλ είναι εξαιρετική ομάδα, όταν βρει ρυθμό είναι δύσκολο να την σταματήσεις και έχει ταυτότητα, κάτι το οποίο και της το έχει δώσει ο κόουτς Λάσο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ