EUROLEAGUE

Μπλατ: "Μας επηρέασε η διακοπή"

Μπλατ: "Μας επηρέασε η διακοπή"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στην αγωνιστική απραξία της ομάδας του λόγω της διακοπής, προβληματίστηκε με τα σουτ της ομάδας του, ενώ ο Εβγκένι Πασούτιν σχολίασε πως έπαιξε κομβικό ρόλο η διαφορά στα ριμπάουντ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης τόσο ο προπονητής της Νταρουσάφακα, Ντέιβιντ Μπλατ, όσο και ο κόουτς της Ούνικς Καζάν, Εβγκένι Πασούτιν.

Ντέιβιντ Μπλατ (Νταρουσάφακα): "Ειλικρινά, δεν παίξαμε καλά σήμερα, με εξαίρεση την 4η περίοδο και το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Νομίζω μας επηρέασε το γεγονός πως δεν δώσαμε ματς τις τελευταίες 8 μέρες, χάσαμε τον ρυθμό μας. Και η Καζάν είναι μια αντίπαλος που αν την αφήσεις θα σου κάνει ζημιά. Έκαναν καλή προσπάθεια τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως συγχαρητήρια θέλω να δώσω και στους παίκτες μου.

Θα προσέξω το ματς όσον αφορά τα σουτ που πήραμε. Νομίζω πως αρκετά από αυτά τα σουτ που πήραμε δεν ήταν σωστά, δεν ήταν καλά. Νομίζω πως σε αρκετές φάσεις βιαστήκαμε. Ξέρω πως σουτάρουμε καλά στα τρίποντα, όταν βρίσκουμε ρυθμό. Όταν αυτό συμβαίνει έχουμε καλά ποσοστά. Συνήθως σουτάρουμε καλές προϋποθέσεις, αλλά τώρα δεν το κάναμε και εκεί εξηγείται το γεγονός πως δεν βάλαμε πολλούς πόντους στο ματς".

Εβγκένι Πασούτιν (Ούνικς Καζάν): "Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν το καταφέραμε γιατί δεν παίζαμε καλή άμυνα. Βρήκαμε ενέργεια στην συνέχεια, γίναμε περισσότερο επιθετικοί και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Μας στοίχισε το κακό διάστημα που είχαμε στην τρίτη περίοδο. Αφήσαμε την Νταρουσάφακα να προηγηθεί με 7-8 πόντους, παίζοντας κακή άμυνα. Στο τέλος σπαταλήσαμε αρκετές επιθέσεις, η Νταρουσάφακα μας πίεσε ιδανικά και πήρα την νίκη. Ήταν κομβικό το γεγονός πως πήραν 15 ριμπάουντ παραπάνω, σκοράροντας συχνά με δεύτερες ευκαιρίες".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ