EUROLEAGUE

Μπλατ: "H Mπάμπεργκ αγωνίστηκε σαν πρωταθλήτρια"

Μπλατ: "H Mπάμπεργκ αγωνίστηκε σαν πρωταθλήτρια"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ εκθείασε την μαχητικότητα της Μπάμπεργκ και στάθηκε στην βελτίωση που έδειξε η Νταρουσάφακα σε επίθεση και δημιουργία, στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης οι προπονητές των δύο ομάδων, Αντρέα Τρινκιέρι και Ντέιβιντ Μπλατ.

Αντρέα Τρινικέρι (Μπάμπεργκ): "Συγχαρητήρια στην Νταρουσάφακα. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω από τους παίκτες μου. Παλέψαμε, είχαμε μία ευκαιρία να νικήσουμε, βγάλαμε μεγάλες φάσεις, αλλά κάναμε και λάθη. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να υπερνικήσουμε. Όποιος είδε το ματς, έχει εικόνα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, όλοι πάλεψαν".

Ντέιβιντ Μπλατ (Νταρουσάφακα): "Ήταν ένα σπουδαίο ματς για την EuroLeague. Για την Μπάμπεργκ μπορεί να μην ήταν σημαντικό ματς, αλλά πάλεψε σκληρά. Έπαιξαν σαν πρωταθλητές. Έπαιξαν με καρδιά. Σεβάστηκαν το παιχνίδι, σεβάστηκαν την διοργάνωση, σεβάστηκαν το σπορ. Μπράβο στους παίκτες μου για την μεγάλη τους προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο και στην παράταση λειτουργήσαμε καλύτερα στην επίθεση, γιατί στο πρώτο μέρος είχαμε πρόβλημα. Κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα, βελτιώσαμε τα ποσοστά μας στην επίθεση και φτάσαμε στην νίκη. Μεγάλη νίκη για εμάς, την οποία και πετύχαμε κάνοντας μεγάλες φάσεις".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ