EUROLEAGUE

Μπισκότο; Μόνο την Πρωταπριλιά...

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η φαντασία των Ισπανών για μπισκότο την τελευταία αγωνιστική δείχνει δύο πράγματα: ότι δεν ξέρουν καθόλου καλά Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά το κυριότερο δεν έχουν μελετήσει καλά τα σενάρια της EuroLeague.

Η από κάθε άποψη έγκυρη "Marca" φοβάται ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός Superfoods θα συνεργαστούν στην τελευταία αγωνιστική της EuroLeague , προκειμένου να χάσει η Ρεάλ Μαδρίτης το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs Με άλλα λόγια, οι Ισπανοί πιστεύουν ότι οι ερυθρόλευκοι θα χάσουν επίτηδες από τη Ζάλγκιρις, προκειμένου να βοηθήσουν τον αιώνιο αντίπαλό τους.

Θα ήταν κάτι πολύ ωραίο κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός Superfoods να φτάσουν στο σημείο να συνεργάζονται και να αλληλοβοηθούνται, όμως μοιάζει απίθανο στην εποχή μας να κάνει ο ένας το χατίρι στον άλλο. Διότι στην προκειμένη περίπτωση αν οι ερυθρόλευκοι ηττηθούν, μπορεί να βάλουν τον εαυτό τους σε πολύ πιο δύσκολη θέση και ευνοούν μόνο τους πράσινους.

Θα μπορούσαν να μπουν στην διαδικασία του "biscotto" αν είχαν και οι ίδιοι ξεκάθαρο συμφέρον. Για παράδειγμα αν ο Ολυμπιακός είχε νικήσει την Μάλαγα, θα μπορούσε με ήττα να διαλέξει ως αντίπαλο την Ζαλγκίρις στα playoffs, αν και εφόσον τη θεωρούσε πιο βατή αντίπαλο. Τώρα υπάρχουν κι άλλα σενάρια ανοιχτά, που θα τα ξέρει αύριο με σιγουριά.

Το "biscotto" θα μπορούσε, λοιπόν, να προκύψει ως σενάριο αν υπήρχε ξεκάθαρο συμφέρον και για τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που ο λόγος αυτός απουσίαζε, έρχεται στο προσκήνιο το ενδεχόμενο χάρης των ερυθρολεύκων στους πράσινους; Μπορεί να γίνει αυτό; Είναι προφανές πως όχι. Άλλωστε και ο Ολυμπιακός δεν έχει να γλιτώσει κάτι αφήνοντας πέμπτη τη Ρεάλ, μόνο στον τελικό θα την αντιμετωπίσει αν βρεθούν και οι δύο τους στο Final Four στο Βελιγράδι.

Συν τοις άλλοις, κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά τούτη τη στιγμή, αν πρώτα δεν ολοκληρωθούν τα σημερινά ματς της 30ης αγωνιστικής. Και ειδικά η αναμέτρηση της Αρμάνι με τον Παναθηναϊκό στο Μιλάνο, που ξεκαθαρίσει πολλά ως το μέλλον των πρασίνων.

Ολα αυτά φυσικά δεν αποκλείουν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να χάσει από την Ζαλγκίρις. Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα (θα απουσιάσουν Πρίντεζης, Παπανικολάου, ΜακΛιν), δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση (μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς της EuroLeague) και συνάμα η Ζαλγκίρις θέλει πολύ τη νίκη. Αλλο όμως το σενάριο περί... μπισκότου και άλλο τι θα γίνει στο παρκέ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ