EUROLEAGUE

Μπες στην private league μας

Μπες στην private league μας

Το Euroleague Greece και το Sport24 δημιούργησαν την private league στην οποία πρέπει να μπεις, για να διεκδικήσεις την κορυφή του Fantasy Challenge και τα σχετικά δώρα.

Τι πρέπει να κάνεις; Δυο απλά βήματα. Καταρχήν να δημιουργήσεις την ομάδα ή τις ομάδες σου. Αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Μετά, να αναζητήσεις στις private leagues αυτή με το όνομα Sport24.

Επέλεξέ τη, βάλε κωδικό το "sport24" και γίνε κι εσύ μέλος της παρέας μας. Προσοχή, ο κωδικός θα αλλάξει πιθανότατα πριν την έναρξη της 4ης αγωνιστικής, οπότε πρόλαβε τώρα που μπορείς.

Ο νικητής (ο πρώτος στη βαθμολογία) στο τέλος της regular season, ο νικητής στο τέλος του Top-16 και ο νικητής στο φινάλε του παιχνιδιού, θα πάρουν δώρο μια φανέλα (της ομάδας της αρεσκείας τους) και μια μπάλα της Euroleague. Σε περίπτωση που ο πρώτος στο τέλος του Top-16 είναι εκείνος που είχε πάρει το δώρο στο τέλος της κανονικής περιόδου, τότε το δώρο πηγαίνει αυτόματα στον επόμενο, ούτως ώστε τα αναμνηστικά να μοιραστούν σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.

Sport24 λοιπόν, με τον ίδιο κωδικό. Μπείτε όσο είναι ακόμη νωρίς.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ