EUROLEAGUE

Μπερτομέου: "H Euroleague στο πλευρό των ομάδων"

Μπερτομέου: "H Euroleague στο πλευρό των ομάδων"

O πρόεδρος κι εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, εξήγησε ότι η παρουσίαση της μακέτας του νέου Palau Blaugrana αποδεικνύει τις τεράστιες φιλοδοξίες και το όραμα της Μπαρτσελόνα (VIDEO)!

H παρουσίαση της μακέτας του νέου Palau Blaugrana έγινε την Τρίτη (1/3) από τον πρόεδρο του συλλόγου, Τζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου o οποίος εξήγησε, εν συνεχεία, ότι πρόκειται για "ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος κι εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου, βρέθηκε στα αποκαλυπτήρια και μίλησε για την ανάγκη να αγωνιστεί η Μπαρτσελόνα σε ένα γήπεδο αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας της.

"Είμαστε σε ανοικτή γραμμή με την Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια σχετικά με την ανάγκη βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Palau Blaugrana. Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον οργανισμό" εξήγησε ο ιθύνων νους της Euroleague στο Barça TV.

Πρόσθεσε, δε, πως "η συγκεκριμένη κίνηση αποδεικνύει τις τεράστιες φιλοδοξίες, το όραμα, την αποφασιστικότητα και τη δημιουργικότητα των ανθρώπων του οργανισμού. Το εν λόγω πρότζεκτ αποδεικνύει εμπράκτως ότι υπάρχει διάθεση για να γίνει κάτι καλό. Η Euroleague βρίσκεται στο πλευρό των ομάδων και δεν βάζει εμπόδια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ