EUROLEAGUE

Μπερτομέου: "Από πού προκύπτει η σιγουριά για τη Μόσχα;"

Μπερτομέου: "Από πού προκύπτει η σιγουριά για τη Μόσχα;"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζόρντι Μπερτομέου περιέπλεξε τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στο Final Four της επόμενης σεζόν, κατεβάζοντας αισθητά τους τόνους αναφορικά με την υποψηφιότητα της Μόσχας.

Ενάμιση μήνα πριν από το Final Four του Βελιγραδίου, όπου εκτός των άλλων θα ανακοινωθεί η πόλη που θα αναλάβει τη διοργάνωσή του για την επόμενη σεζόν, ο Τζόρντι Μπερτομέου έσπευσε να... κατευνάσει τη σιγουριά για την υποψηφιότητα της Μόσχας.

Παρά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του τελευταίου χρόνου πως το 2019 ο ευρωπαϊκός τίτλος θα κριθεί στη ρωσική πρωτεύουσα, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague εξήγησε στο Tass πως " η Μόσχα δεν είναι η βασική υποψήφια για το Final Four, δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει αυτή η σιγουριά ότι θα πάρει το Final Four της επόμενης χρονιάς στη VTB Arena".

Δεν έμεινε βέβαια σε αυτό, αφού εξήγησε ότι " οι υποψηφιότητες είναι αρκετές, ελπίζουμε πως θα έχουμε πάρει την τελική απόφαση λίγες μέρες πριν από το Βελιγράδι. Αντίστοιχα, ελπίζουμε να ανακοινώσουμε εκείνο το διάστημα την πόλη του Final Four τόσο για το 2019 όσο και για το 2020".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ