EUROLEAGUE

Μπερδεμένος ο Γιουλ: "Ο μουσακάς είναι παραδοσιακό σερβικό φαγητό"

Μπερδεμένος ο Γιουλ: "Ο μουσακάς είναι παραδοσιακό σερβικό φαγητό"

Η EuroLeague θέλησε να μάθει πόσα γνωρίζουν οι παίκτες των ομάδων του Final Four για τη Σερβία, με τον Σέρχιο Γιουλ να... ξεχωρίζει -με την κακή έννοια- αφού είπε πως ο μουσακάς είναι παραδοσιακό σερβικό φαγητό (VIDEO).

Τρεις ημέρες πριν από την έναρξη του Final Four, η EuroLeague TV κάνει ό,τι μπορεί για να βάλει τους πάντες στο... κλίμα. Από τους φιλάθλους και τους προπονητές μέχρι τους παίκτες. Τους τελευταίους υπέβαλε σε μια σειρά ερωτήσεων με σκοπό να δει πόσα γνωρίζουν για το Βελιγράδι που θα φιλοξενήσει τους αγώνες, αλλά και για τη Σερβία γενικότερα.

Από τον πληθυσμό του Βελιγραδίου μέχρι τη χωρητικότητα της Stark Arena (μετονομάστηκε από "Kombank Arena" σε "Stark Arena" για χορηγικούς λόγους), μέχρι το παραδοσιακό σερβικό φαγητό και το τοπικό αλκοολούχο ποτό. Οι περισσότεροι απέτυχαν παταγωδώς να απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις που τους τέθηκαν. Ένας όμως έκανε τη διαφορά -με την κακή έννοια. Ο λόγος για τον Σέρχιο Γιουλ.

Ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης μπέρδεψε την Ελλάδα με τη Σερβία, με αποτέλεσμα στην ερώτηση "ποιο είναι το παραδοσιακό σερβικό φαγητό" να απαντήσει τον... μουσακά! Φυσικά, καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει κάτι τέτοιο, αφού το σερβικό μενού είναι γνωστό για τον μοσχαρίσιο μπιφτέκι του -σε διαφορετικές εκδοχές.

Μπερδεμένος ο Γιουλ: "Ο μουσακάς είναι παραδοσιακό σερβικό φαγητό"

Από την άλλη, ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Γιαν Βέσελι παρουσιάστηκαν πιο ακριβείς σε αντίστοιχα ζητήματα, ενώ ο Οθέλο Χάντερ εντυπωσίασε με την γνώση του τι είναι η "ρακιά".

Δείτε το QUIZ της EuroLeague TV στους παίκτες που θα βρεθούν στο Βελιγράδι τις επόμενες ημέρες με σκοπό την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ