EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Υπομονή στη ζώνη της Μάλαγα"

Μπαρτζώκας: "Υπομονή στη ζώνη της Μάλαγα"

O Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε ότι η Λοκομοτίβ Κουμπάν έπρεπε να δείξει υπομονή στη ζώνη της Μάλαγα ενώ ο Τζουάν Πλάθα παραδέχτηκε ότι οι παίκτες του... ξέχασαν τις αρχές τους στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά τη νίκη της Λοκομοτίβ Κουμπάν επί της Μάλαγα που φέρνει τη "Λόκο" κοντά στο πλεονέκτημα έδρας ενόψει playoffs.

Γιώργος Μπαρτζώκας (Λοκομοτίβ): "Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η μια ομάδα το αντιμετώπισε σαν ένα ματς καθοριστικής σημασίας ενώ η άλλη παρατάχθηκε χωρίς πίεση. Ουσιαστικά, η Ουνικάχα Μάλαγα δεν είχε τίποτα να χάσει. Οι αντίπαλοί μας προσπάθησαν να... κατεβάσουν ρυθμό, παίζοντας ζώνη για 30 λεπτά. Οφείλω να παραδεχτώ ότι το περίμενα, αφού στο προηγούμενο παιχνίδι τους με τη Λαμποράλ Κούτσα για την ACB, έπαιξαν ζώνη για 30 λεπτά και νίκησαν για 30 πόντους! Επομένως, εμείς από την πλευρά μας έπρεπε να δείξουμε υπομονή. Τους επιτρέψαμε να σουτάρουν με 80% στα δίποντα στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ήταν πολύ κακό για εμάς. Ειδικά σε ό,τι αφορά τον αμυντικό προσανατολισμό. Βελτιωθήκαμε στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά τη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας".

Τζουάν Πλάθα (Μάλαγα): "Ήμασταν ανταγωνιστικοί ως το 35ο λεπτό. Δεν έχει σημασία ότι ήμασταν καλύτεροι στα σουτ δυο πόντων... Δεν έχει σημασία ότι σουτάραμε καλύτερα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Δεν έχει σημασία ότι ήμασταν καλύτεροι στο κομμάτι των ριμπάουντ. Κάναμε 20 λάθη, τα 9 εξ αυτών στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δεν μοιράσαμε την μπάλα, δεν πήγαμε στιςν βολές. Είναι σαν να παίζεις για τον εαυτό σου και όχι για το σύνολο. Όσο ακολουθήσαμε τις αρχές μας, ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Ξεχάσαμε τις αρχές μας στο τέλος. Η Λοκομοτίβ κέρδισε το ματς και οφείλουμε να τους συγχαρούμε 100%".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ