EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Να ελέγξουμε εμείς τον ρυθμό, όχι η Μπασκόνια"

Μπαρτζώκας: "Να ελέγξουμε εμείς τον ρυθμό, όχι η Μπασκόνια"
FACEBOOK/BC KHIMKI MOSCOW REGION

Η Χίμκι υποδέχεται τη Μπασκόνια (10/11, 19:00) με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στην καλή ψυχολογία των Βάσκων, υπογραμμίζοντας παράλληλα τα όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Η Χίμκι (4-1) συνεχίζει εντός έδρας τις υποχρεώσεις της στη Euroleague. Αντιμετωπίζει τη Μπασκόνια (1-4), η οποία έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις σερί νίκες, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, head coach της ρωσικής ομάδας.

" Από τότε που άλλαξαν προπονητή -κι έπειτα από την ήττα που γνώρισαν στην Ισπανία- έχουν δύο νίκες στον πόντο. Επί του Παναθηναϊκού στην έδρα τους κι επί της Ουνικάχα στη Μάλαγα. Ματς που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Εννοείται πως τώρα η Μπασκόνια έχει καλύτερη ψυχολογία. Προς αυτή την κατεύθυνση βοήθησε και η αλλαγή προπονητή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν ποιότητα και καλό ρόστερ. Στο εξής θα παίξουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση", σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός, που συμπλήρωσε: " Η Μπασκόνια είναι τυπική ισπανική ομάδα. Ο ρυθμός είναι πολύ σημαντικός για αυτούς. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Για να γίνει αυτό πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ και να περιορίσουμε τα λάθη. Θα ακολουθήσουμε τη φιλοσοφία μας, ό,τι κι αν γίνει. Χάνουμε ή κερδίζουμε, θα πρέπει να ξεχνάμε τι έγινε την προηγούμενη ημέρα και να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Περιμένω να παίξουμε σκληρά. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Πρέπει να παίξουμε ως ομάδα. Όπως κάθε ματς της EuroLeague, έτσι κι αυτό είναι δύσκολο και παράλληλα πολύ σημαντικό".

Photo Credits: Facebook/BC Khimki Moscow Region

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ