EUROLEAGUE

Μπαγκάτσκις: "Ούρλιαζα στους παίκτες μου να κάνουν φάουλ"

Μπαγκάτσκις: "Ούρλιαζα στους παίκτες μου να κάνουν φάουλ"

Ο Άιναρς Μπαγκάτσκις μίλησε για το γεγονός πως οι παίκτες του δεν έκαναν φάουλ στο τέλος, τονίζοντας πως το ζήτησε, ενώ Ντέγιαν Ράντονιτς χαρακτήρισε τεράστια την νίκη της ομάδας του μέσα στο Τελ Αβίβ.

Με το σκορ στο 67-70, ο Ερυθρός Αστέρας είχε την κατοχή, αλλά οι παίκτες της Μακάμπι καθυστέρησαν σε εκνευριστικό βαθμό να κάνουν φάουλ. Όλοι απόρισαν με το γεγονός και ο προπονητής των Ισραηλινών, Άιναρς Μπαγκάτσκις, τόνισε πως ζήτησε να γίνει φάουλ, αλλά οι παίκτες του δεν τον άκουσαν.

Άιναρς Μπαγκάτσκις (Μακάμπι Τελ Αβίβ): "Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που παίζει έξυπνα και επιθετικά. Μία ομάδα που ξέρει τι πρέπει να κάνει σε κάθε κατάσταση. Νικήσαμε σε όλες τις στατιστικές, αλλά όμως χάσαμε το ματς. Στο τέλος ούρλιαζα στους παίκτες μου να κάνω φάουλ, όταν ήμασταν πίσω 3 πόντους και έπρεπε να σταματήσουμε τον χρόνο. Τους ικέτευα να κάνουν φάουλ, αλλά δεν με άκουσαν. Ίσως δεν φώναξα όσο θα έπρεπε για να με ακούσουν. Είχαμε την δυνατότητα να πάρουμε την νίκη σε αυτό το ματς, αλλά την χάσαμε. Πετύχαμε μόλις 67 πόντους στην έδρα μας. Έχουμε ακόμη πιθανότητες να μπούμε στην 8άδα, τίποτε δεν έχει τελειώσει. Πρέπει όμως από εδώ και πέρα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς".

Ντέγιαν Ράντονιτς (Eρυθρός Αστέρας): Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Μακάμπι έπαιξε με απουσίες, χωρίς τον Τσίρμπες και τον Μίλερ. Σημαντικοί παίκτες για εκείνους. Παιξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο σε άμυνα και επίθεση, αλλά στο δεύτερο μέρος έβαλε μεγάλα σουτ ο Γκάουντλοκ. Στο τέλος λειτουργήσαμε εξαιρετικά στην άμυνα, αλλά και έξυπνα στην επίθεση. Πήραμε το προβάδισμα και φτάσαμε στην νίκη. Τεράστια νίκη για εμάς, αλλά μπορούμε να παίξουμε και καλύτερο μπάσκετ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ