EUROLEAGUE

Μπαγκάτσκις: "Μας είχε λείψει η ενέργεια"

Μπαγκάτσκις: "Μας είχε λείψει η ενέργεια"

Ο Άιναρς Μπαγκάτσκις εξήγησε πως η ενέργεια που έφεραν στο παρκέ οι Ντάιαμον Σίμσον και Τζο Αλεξάντερ έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο.

Η Μακάμπι πήρε το παιχνίδι των... αδιάφορων απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο , με τον Άιναρς Μπαγκάτσκις να εξηγεί μετά το τέλος της αναμέτρησης πως " προετοιμάζοντας το παιχνίδι, είχαμε εξηγήσει ότι δεν πρέπει να βιαστούμε. Αν είμαστε συνεπείς στην επίθεση, τότε θα μπορούμε να έχουμε περισσότερες επιλογές και καλύτερες συνθήκες, να το χρησιμοποιήσουμε για να σουτάρουμε υπό καλύτερες προϋποθέσεις. Όταν παίζαμε έτσι, είχαμε το πάνω χέρι, άλλες φορές ήμασταν πολύ βιαστικοί. Το είδαμε όταν η Αρμάνι Μιλάνο άρχισε να ανατρέπει τη διαφορά, στο τρίτο δεκάλεπτο.

Πλησίασε πολύ στο σκορ και στη διεκδίκηση της νίκης. Φτιάξαμε όμως την εικόνα μας, κρατήσαμε τον έλεγχο του αγώνα, και γι αυτό κερδίσαμε. Ο Ντάιαμον Σίμσον και ο Τζο Αλεξάντερ μας έδωσαν έξτρα ενέργεια και ριμπάουντ. Μας έλειψε αυτό για έξι μήνες. Έκαναν εξαιρετική δουλειά".

Από την άλλη, ο Ρίκι Χίκμαν είπε ότι " δώσαμε πολλά εύκολα καλάθια στη Μακάμπι, δεν είχαμε καλές περιστροφές στην άμυνα και σίγουρα όταν χάνεις με τέτοιο τρόπο, δεν μπορείς να έχεις προσδοκίες να βρεθείς στα playoffs".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ