EUROLEAGUE

Μόνο το 9.8% "βλέπει" τον Παναθηναϊκό στο Final Four

Μόνο το 9.8% "βλέπει" τον Παναθηναϊκό στο Final Four

Η Euroleague ζήτησε από τους φίλους της να ψηφίσουν για τις ομάδες που πιστεύουν πως θα βρεθούν στο Fina Four του Βερολίνου, με τον Παναθηναϊκό να έχει μόλις το 9.8% των ψήφων. Πρώτο φαβορί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σύμφωνα με τους ίδιους, με 23%.

Ο Παναθηναϊκός κυνηγά απόψε (15/4, 21:45) το πρώτο "μπρέικ" στη Βιτόρια, για να πάρει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση στο FInal Four του Βερολίνου. Οι "πράσινοι" είχαν κάκιστη εικόνα στο πρώτο παιχνίδι των playoffs, κάτι που φιλοδοξούν να αλλάξουν στη Fernando Buesa Arena, στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Ό,τι κι αν γίνει απόψε πάντως, ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί στο μέλλον αφού ακολουθεί το τρίτο (ενδεχομένως και το τέταρτο) παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Οι φίλοι της Euroleague πάντως δεν δείχνουν να... πιστεύουν πολύ την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, κι αυτό γιατί τη συμπεριέλαβαν μόλις στο 9.8% των πιθανών τετράδων που θα βρεθούν στο Βερολίνο, σε ένα μήνα.

Η Euroleague ζήτησε, βλέπετε, από τους φίλους της να προβλέψουν τις ομάδες που θα βρίσκονται στο Final Four, με τους περισσότερους να δείχνουν την προτίμησή τους στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (23%), με τη Φενέρμπαχτσε να ακολουθεί (19.2%) και τη Λαμποράλ Κούτσα (16.2%) με την Μπαρτσελόνα (15.6%) να συμπληρώνουν το καρέ. Το "τριφύλλι" πήρε μόλις το 9.8% των ψήφων, με τη Λοκομοτίβ (9.2%), τη Ρεάλ Μαδρίτης (5.8%) και τον Ερυθρό Αστέρα (0.4%) να βρίσκονται κάτω από αυτό.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ