EUROLEAGUE

Ημέρα ελπίδας!

Ημέρα ελπίδας!

Η Ούνικς Καζάν άλλαξε κόουτς και άλλαξε ψυχολογία (67-64 επί της Εφές), με τη Νεπτούνας να κάνει τρεις τις νίκες της στην έκτη αγωνιστική της φετινής Euroleague (80-79, επί της Λαμποράλ Κούτσα).

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε στην έδρα της Τουρόφ και -με μπροστάρη τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη- κέρδισε με 79-69 . Ο Έλληνας σέντερ έκανε ρεκόρ καριέρας στην Euroleague, με τους 21 πόντους που πέτυχε κόντρα στους Πολωνούς.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής, η Ούνικς Καζάν επιβλήθηκε εντός έδρας της Αναντολού Εφές ( 67-64 ), χάρη στην ψυχραιμία που επέδειξε ο Κιθ Λάνγκφορντ στις βολές στο τελευταίο λεπτό.

Η Νεπτούνας συνεχίζει να... κερδίζει στην Κλαϊπέντα, καθώς υπέταξε εντός έδρας τη Λαμποράλ Κούτσα ( 80-79 ). Ο Τομάς Ερτέλ ήταν ο κορυφαίος παίκτης των Ισπανών (31π.), αλλά έχασε τέσσερα σουτ, στα 30'' τελευταία δευτερόλεπτα -φυσικά και το τελευταίο που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα.

Με τον πλέον επιβλητικό τρόπο η ΤΣΣΚΑ έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που "σφράγισε" την πρόκριση της στο ΤΟΡ 16. Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησαν με 95-66 της Άλμπα και διατηρήθηκαν αήττητοι για 6η συνεχόμενη αγωνιστική.

Αν και δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός ευτύχησε να έχει έναν εξαιρετικό Βασίλη Σπανούλη στα τελευταία καθοριστικά δευτερόλεπτα και τελικά κέρδισε με 77-76 την Βαλένθια.

Με πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα να τελειώνουν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων οι Καταλανοί πέρασαν με 99-77 από την έδρα της Μπάγερν Μονάχου κι έκαναν το 6 στα 6 στην μέχρι τώρα πορεία τους στην Euroleague. Σε συνδυασμό με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Τουρόφ οι Ισπανοί προκρίθηκαν μαθηματικά στην επόμενη φάση.

Τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της πανηγύρισε η Μακάμπι που πέρασε με 79-73 από την έδρα της μαχητικής Λιμόζ. Καθοριστικός για τους νικητές ήταν ο Τζέρεμι Πάργκο.

Η Φενέρμπαχτσε πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αρμάνι Μιλάνο ( 80-74 ), έχοντας ως κορυφαίο τον Νέμανια Μπιέλιτσα που προσέφερε πολλές λύσεις στις δύο πλευρές του παρκέ.

Η Super BasketBall αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Τουρόφ θα είναι μαζί σας με το τρίτο ημίχρονο και ανάλυση της αναμέτρησης, όπως και του Ολυμπιακός - Βαλένθια. Παρουσιάζουν οι Μάνος Μίχαλος, Στέφανος Τριαντάφυλλος. Μαζί τους ο Γιάννης Φιλέρης .

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ