EUROLEAGUE

Μία αγωνιστική και πρόστιμο στον Δ. Γιαννακόπουλο

Μία αγωνιστική και πρόστιμο στον Δ. Γιαννακόπουλο
INTIME SPORTS

Με πρόστιμο και μία αγωνιστική για την επόμενη σεζόν τιμώρησε η Euroleague τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η Euroleague μέσω επίσημης ανακοίνωσης γνωστοποίησε πώς τιμωρεί τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο με πρόστιμο, αλλά και απαγόρευση εισόδου στο πρώτο εντός εδρας ματς του "τριφυλλιού" την επόμενη σεζόν.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η διοργανώτρια αρχή ο πρόεδρος των "πρασίνων" τιμωρείται συνολικά με πρόστιμο 10 χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού για την σεζόν 2014-15, γιατί έκανε ασεβή σχόλια για τους διαιτητές τόσο στον τρίτο όσο και στον τέταρτο αγώνα με τους Ρώσους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωλίγκα στην ανακοίνωση της αναφέρει πως οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τον τρίτο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ ανακλήθηκαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, η Euroleague τιμώρησε με συνολικό πρόστιμο 11.001 ευρώ τον Παναθηναϊκό επειδή στον τρίτο αγώνα ακούστηκαν σειρήνες από τα μεγάφωνα και στον τέταρτο αγώνα οι οπαδοί των "πρασίνων" εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με την λήξη της αναμέτρησης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ