EUROLEAGUE

Μεταξύ Ανδαλουσίας και Βαυαρίας

Μεταξύ Ανδαλουσίας και Βαυαρίας

Η πρώτη "δόση" της 6ης αγωνιστικής του Top 16 είχε πολλά να δώσει σε Ανδαλουσία και Βαυαρία, αλλά και την παρθενική νίκη της Νταρουσάφακα στη β' φάση της Euroleague (VIDEOS).

Το πρώτο "πιάτο" της 6ης αγωνιστικής του Top 16 είχε ελληνικό ενδιαφέρον, λόγω του ότι ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Τσεντεβίτα. Στις καλύτερες φάσεις της βραδιάς όμως, δεν υπήρξε ούτε ένας "πράσινος" πρωταγωνιστής. Ε και; Η ουσία μετράει.

Η Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερε στη Γερμανία απέναντι στην Μπάμπεργκ, αλλά αυτό που έμεινε σε όλους ήταν η συνεργασία των Πάου Ρίμπας και Σέιν Λαουάλ, που έφερε το κάρφωμα του δεύτερου μετά την άλεϊ ουπ πάσα του πρώτου.

Βέβαια το πιο εντυπωσιακό κάρφωμα έγινε στην Ισπανία, με τον Άντονι Ράντολφ να κλέβει την μπάλα και να κρεμιέται από το καλάθι της Μάλαγα, για να πετύχει τους πιο εύκολους πόντους του στο "διπλό" της Λοκομοτίβ Κουμπάν επί της ομάδας του Τζουάν Πλάθα.

Υπήρχαν βέβαια και φάσεις που "έσβησαν τα φώτα", όπως αυτή που έγινε στη Γερμανία. Θύτης ο Νικολό Μέλι, θύμα ο Στράτος Περπέρογλου.

Θα επιστρέψουμε στην Ανδαλουσία, για να δούμε την πιο εντυπωσιακή ασίστ της βραδιάς με τον Μάλκολμ Ντιλέινι να δίνει έτοιμο καλάθι στον Άντονι Ράντολφ. Η άμυνα της Μάλαγα; Απούσα!

Όσο για το αξιοσημείωτο της χθεσινής (4/2) βραδιάς; Η πρώτη νίκη της Νταρουσάφακα στο Top 16, με τον Ερυθρό Αστέρα να "λυγίζει" στην Κωνσταντινούπολη.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ