EUROLEAGUE

Μεσίνα: "Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα ήταν εύκολο"

Μεσίνα: "Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα ήταν εύκολο"
INTIME SPORTS

Απογοητευμένος από την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό ήταν ο Έτορε Μεσίνα ο οποίος σχολίασε πως στο ΟΑΚΑ δεν είναι ποτέ εύκολο να νικήσει κανείς

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα, ο Έτορε Μεσίνα ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν πίστεψε ότι θα ήταν εύκολο για την ομάδα του να νικήσει στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι δεν είναι ώρα για αναλύσεις αλλά ώρα για να προετοιμαστεί η ομάδα του για τον 5ο καθοριστικό αγώνα.

"Ήταν σίγουρα ένα πολύ σκληρό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που νίκησε. Θα μπορούσε το παιχνίδι να έχει πάει και στις δύο πλευρές. Πήγε στην πλευρά του Παναθηναϊκού, δεν είναι ώρα για αναλύσεις. Πρέπει να ετοιμαστούμε για τον πέμπτο αγώνα", τόνισε ο Ιταλός κόουτς και συνέχισε:

"Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν εύκολο να έρθω εδώ και να νικήσω. Χάσαμε ένα παιχνίδι με έξι πόντους κι ένα στην παράταση. Πρέπει να έρχεσαι και να παλεύεις".

Σχετικά με τις πιθανότητες που έχει να παίξει ο Τεόντοσιτς στον πέμπτο αγώνα: "Προπονείται στη Μόσχα ο Τεόντοσιτς. Ξέραμε ότι θα είναι η μεγάλη απουσία. Θα δούμε την αποκατάστασή του και αν θα παίξει τελικά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ