EUROLEAGUE

Με το μυαλό στο 2-1 στο ΣΕΦ

Με το μυαλό στο 2-1 στο ΣΕΦ
INTIME SPORTS

Ύστερα από το "διπλό" στη Βαρκελώνη, οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στον Πειραιά και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της Τρίτης (21/4, 20:00, Novasports3) στο ΣΕΦ κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Δίχως προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το τρίτο ματς της σειράς των playoffs της Euroleague κόντρα στη Μπαρτσελόνα, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ (20:00, Novasports3) της Τρίτης (21/4) στο κατάμεστο (εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια) ΣΕΦ. Άπαντες προπονήθηκαν κανονικά, με εξαίρεση τον τραυματία Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχει ικανοποίηση από το πολύτιμο "διπλό" στη Βαρκελώνη, καθώς αυτός ήταν ο στόχος όταν ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την ισπανική πόλη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει εφησυχασμός. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως μέσω του ΣΕΦ, εφόσον διατηρήσουν ακέραιη την έδρα τους, θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν την πρόκριση στο Final-Four αλλά το μυαλό τους βρίσκεται αποκλειστικά στο να κάνουν το 2-1 στη σειρά. Η Μπαρτσελόνα, άλλωστε, ειδικά φέτος, φημίζεται για την ικανότητα της να κερδίζει εκτός έδρας παιχνίδια και απαιτείται τεράστια προσοχή, υψηλός βαθμός συγκέντρωσης και σοβαρότητα απ' όλους τους παίκτες των ερυθρολεύκων ώστε να πάρουν αυτό που θέλουν στα δύο επόμενα ματς.

Οι Πειραιώτες είδαν σε βίντεο και πάλι την καταπληκτική τους εμφάνιση στο δεύτερο ματς της σειράς στη Βαρκελώνη, όπου και σημείωσαν το πολυπόθητο "break" (63-76) παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ. Κρατούν τα θετικά στοιχεία που παρουσίασαν και παράλληλα έχουν στο μυαλό τους και την ήττα τους στην πρώτη αναμέτρηση, γνωρίζοντας τι δεν πρέπει να κάνουν ώστε να φτάσουν κοντά στη δεύτερη τους νίκη στα playoffs.

Άπαντες κρατούν χαμηλούς τόνους, αντιμετωπίζουν με τεράστιο σεβασμό την Μπαρτσελόνα, αλλά παράλληλα έχουν και μεγάλη πίστη και αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητες τους σαν ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι προπονούνται και προετοιμάζονται πλήρεις, ύστερα από αρκετό καιρό, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει όλους τους βασικούς του παίκτες στην διάθεση του σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν.

*Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με θέμα τραυματισμού. Δεν έλαβε μέρος στο δεύτερο ματς της σειράς κόντρα στη Μπαρτσελόνα καθαρά για λόγους τακτικής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ