EUROLEAGUE

Με το ίδιο σκορ η Εφές στο Ζάγκρεμπ!

Με το ίδιο σκορ η Εφές στο Ζάγκρεμπ!

Η Εφές έκανε επιμέρους σκορ 24-10 στο τελευταίο δεκάλεπτο κι εν τέλει επικράτησε της Τσεντεβίτα με 81-75 στο Ζάγκρεμπ. Οι Τούρκοι επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ που ηττήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη!

Η Αναντολού Εφές επικράτησε της Τσεντεβίτα με 81-75 στο "Drazen Petrovic Zagreb" κι έτσι παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στο TOP-16 της Euroleague, ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τους Κροάτες.

Τα στατιστικά του αγώνα

Οι δηλώσεις του αγώνα

Μάλιστα η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς επικράτησε με το ίδιο σκορ που είχε ηττηθεί στην Κωνσταντινούπολη από τους Κροάτες στις 29 Οκτωβρίου! Η αποψινή (3/12) αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές στο "Drazen Petrovic Zagreb" ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρίας για την Τσεντεβίτα ώστε να "κλειδώσει" την πρόκρισή της στο TOP-16 της Euroleague, από τη στιγμή που οι Κροάτες κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους σε ό,τι αφορά την πορεία τους στον Β' όμιλο της διοργάνωσης.

Η Τσεντεβίτα, λοιπόν, ήθελε απλή νίκη επί των Τούρκων για να προκριθεί στην επόμενη φάση, την ώρα που οι Τούρκοι έψαχναν το "διπλό" στο Ζάγκρεμπ και περίμεναν ήττες των Λιμόζ και Αρμάνι Μιλάνο από τη Λαμποράλ Κούτσα και τον Ολυμπιακό, αντίστοιχα. Εν τέλει, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν και περιμένουν τα ευχάριστα από τη Βιτόρια και το ΣΕΦ, αντίστοιχα.

Κορυφαίοι από πλευράς νικητών οι Σάριτς (16π., 10ριμπ.), Μπράουν (12π.) και Γκρέιντζερ (10π., 5ριμπ., 6ασ.). Από την άλλη πλευρά, οι προσπάθειες των Μπίλαν (18π., 8ριμπ.), Πούλεν (17π.) δεν ήταν αρκετές για την Τσεντεβίτα.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ