EUROLEAGUE

Με Μπιρτς οι κορυφαίες φάσεις της βραδιάς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η συνεργασία του Σπανούλη με τον Μπιρτς που οδήγησε στο κάρφωμα του δεύτερου βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες φάσεις της χθεσινής (26/4) βραδιάς στην EuroLeague. Δείτε τα κορυφαία βίντεο από την 2η ημέρα της φάσης των Game 3 της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Game 3 της σειράς των playoffs της EuroLeague, γνωρίζοντας την ήττα με 64-60 από την Αναντολού Εφές στην Τουρκία και πλέον βρίσκεται πίσω με 2-1 στην σειρά.

Παρόλα αυτά, στα βίντεο με τις κορυφαίες φάσεις της βραδιάς βρίσκουμε μία συνεργασία ανάμεσα στον Βασίλη Σπανούλη και τον Κεμ Μπιρτς. Μία συνεργασία που οδήγησε στο κάρφωμα τον δεύτερο και είχε ως αποτέλεσμα να πιστωθεί ο Αρχηγός του Ολυμπιακού την "Ασίστ της βραδιάς" από την EuroLeague. Δείτε την φάση, καθώς και τα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της χθεσινής (26/4) βραδιάς της EuroLeague.

Η νίκη της Αναντολού Εφές και το γεγονός ότι αυτή ήρθε μέσα από την άμυνα θεωρήθηκε το Nightly Notable της βραδιάς:

Ο ιπτάμενος Ντέρικ Μπράουν ήταν υπεύθυνος για το καλύτερο κάρφωμα της βραδιάς

Ο Άντε Ζίζιτς της Νταρουσάφακα μας προσφέρει την τάπα της βραδιάς στον αγώνα με την Ρεάλ

Τον τελευταίο λόγο βέβαια σε αυτό το παιχνίδι είχε - ως συνήθως σε τέτοιες καταστάσεις - ο Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος σημείωσε το καλάθι που "κλείδωσε" τη νίκη η Ρεάλ για να περάσει μπροστά με 2-1 νίκες, όντας υπεύθυνος για το "Play of the Night"

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ