EUROLEAGUE

Με "αιώνιους" το NBA2K17

Με "αιώνιους" το NBA2K17

Με 21 ομάδες από την Ευρώπη, εκ των οποίων οι δύο θα είναι ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός, θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο το ΝΒΑ 2Κ17 όπως ανακοίνωσε η Euroleague

Το ΝΒΑ2Κ17 θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου, ωστόσο το ευρωπαϊκό κοινό έχει έναν ακόμα λόγο για να ανυπομονεί. Το γνωστό παιχνίδι θα έχει αρκετά έντονο "αέρα" από Euroleague, καθώς στη νέα έκδοση συμπεριλαμβάνονται οι 16 ομάδες της Euroleague αλλά και 5 ομάδες από το Eurocup.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα υπάρχουν όλες οι ομάδες της Euroleague, με τον αντιπρόεδρο της "Global Sports Marketing", Άλφι Μπρόντι, να αναφέρει σχετικά: " Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνέχιση της συνεργασίας μας με την Euroleague. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είναι διαθέσιμες όλες οι ομάδες της νέας αγωνιστικής περιόδου". Από την πλευρά του ο Ρόζερ Κεράλτο, γενικός διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης της Euroleague τόνισε: " Πρόκειται για ειδική έκδοση για τους φιλάθλους, που σίγουρα θα διασκεδάσουν με τις ομάδες τους και τους παίκτες τους".

Αναλυτικά η λίστα των ομάδων

Άλμπα

Αναντολού Εφές

Μπάμπεργκ

Ερυθρός Αστέρας

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Νταρουσάφακα

Αρμάνι Μιλάνο

Μπαρτσελόνα

Μπάγερν Μονάχου

Φενέρμπαχτσε

Λαμποράλ Κούτσα

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός

Ουλμ

Ουνικάχα Μάλαγα

Ούνικς Καζάν

Βαλένθια

Ζαλγκίρις

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ