EUROLEAGUE

Μαζί μέχρι το 2020 EuroLeague-Novasports

Μαζί μέχρι το 2020 EuroLeague-Novasports

Η EuroLeague και η Novasports επέκτειναν για άλλα τρία χρόνια της συνεργασία τους. Διαβάστε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Αλλα τρία χρόνια θα πορεύονται μαζί η EuroLeague και η Novasports. Όπως ανακοίνωσαν σήμερα από κοινού η EuroLeague και η Forthnet, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης επέκτεινε τη συνεργασία της με τη Novasports μέχρι και το 2020, κλείνοντας έτσι μία 15ετία μαζί!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα κανάλιαNovasportsμε την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, και διαθέτοντας τεχνογνωσία και εμπειρία20και πλέον χρόνων, θα προβάλλουν αποκλειστικά για την τριετία2017-2020την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της γηραιάς ηπείρου. Φυσικά, τα γεγονότα κάθε αγωνιστικής ημέρας θα συνεχίσουν να προβάλλονται και να αναλύονται μέσα από την εκπομπή “Super EuroLeague”, καθώς και το Novasports.gr με πλούσια ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, έγκυρα σχόλια και εκτιμήσεις.

Η Ανώτερη Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας, κα.Κατερίνα Κασκανιώτη, αναφερόμενη στην επέκταση της συμφωνίας με τηνEuroleagueεπεσήμανε: “ Η νέα συμφωνία με την EuroLeague αποτελεί το επιστέγασμα μίας εξαιρετικής συνεργασίας. Από το2005είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με τηνEuroleague, η οποία αποτελεί την κορυφαία αθλητική διοργάνωση και ένα από δημοφιλέστερα αθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα.

Όλα αυτά τα χρόνια τα κανάλιαNovasportsέχουν προσφέρει στους φιλάθλους μερικές από τις καλύτερες στιγμές του μπάσκετ και τώρα θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί με τηνEuroleague, προκειμένου τα επόμενα χρόνια να εξελίξουμε, να αναπτύξουμε και να ενισχύσουμε την κάλυψη του νέου πρωταθλήματος”.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος τηςEuroleague, κ.Τζόρντι Μπερτομέου σχολίασε από την πλευρά του: “ Όταν σκέφτεσαι τις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στηνEuroleagueκαι τους αμέτρητους φιλάθλους τους, σου έρχεται στο μυαλό η λέξη “πάθος” και τα κανάλια Novasports δείχνουν ακριβώς το ίδιο πάθος στις παραγωγές και την τηλεοπτική κάλυψη της διοργάνωσης.

ΗEuroLeagueέχει μία λαμπρή πορεία αυξάνοντας διαρκώς την αξία της και τα κανάλια Novasportsαποτελούν συνοδοιπόρο σε αυτήν την διαδρομή. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε από κοινού, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους φιλάθλους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ