EUROLEAGUE

Μαχμούτογλου: “Τα θέλουμε όλα”

Μαχμούτογλου: “Τα θέλουμε όλα”

Ο αρχηγός της Φενέρμπαχτσε, Μελίχ Μαχμούτογλου, δήλωσε ότι οι Πρωταθλητές Τουρκίας θέλουν να κατακτήσουν όλους τους Τίτλους φέτος, ενώ αποθέωσε και τον Ομπράντοβιτς.

Την περσινή σεζόν η Φενέρμπαχτσε κατέκτησε το νταμπλ στην Τουρκία και έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας, αφού ηττήθηκε στον πόντο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Απολύτως λογικά, λοιπόν, φέτος τα θέλει... όλα!

Ο αρχηγός της ομάδας, Μελίχ Μαχμούτογλου, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε Τουρκικό σταθμό, όπου αφού έκανε τον απολογισμό της περσινής σεζόν, στην συνέχεια έβαλε ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν: “ Την φετινή σεζόν πρέπει όλοι οι παίκτες να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Θα είναι δύσκολη και απαιτητική σεζόν, αλλά πρακτικά αυτό δεν κάνει διαφορά για εμάς. Έχουμε καλή ομάδα και ελπίζω να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια στο τέλος της σεζόν”.

Στην συνέχεια βέβαια ο Μαχμούτογλου ξεκαθάρισε ότι ο μεγάλος στόχος των Τούρκων είναι η κατάκτηση της Ευρωλίγκας: “ Έχουμε αφήσει μία δουλειά στη μέση. Ξέρουμε ότι φέτος η Ευρωλίγκα θα είναι πιο δύσκολη από την περσινή. Πέρυσι χάσαμε το τρόπαιο με τρόπο που μας πόνεσε. Πιστεύω ωστόσο ότι αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και μείνουμε μακριά από τραυματισμούς θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο”.

Ο Τούρκος διεθνής τόνισε μάλιστα ότι ο κυριότερος λόγος που πιστεύει ότι η Φενέρμπαχτσε θα πετύχει τους στόχους της φέτος είναι η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της ομάδας: “ Ο κόουτς βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με όλους μας. Μας έχει κάνει μία οικογένεια και αυτό φαίνεται και στο παρκέ. Ο πιο σημαντικός παράγοντας βέβαια είναι οι οδηγίες που μας δίνει στον αγώνα. Ακόμα όμως και όταν δεν βρισκόμαστε στο παρκέ έχει τον τρόπο να μας βοηθάει”.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ