EUROLEAGUE

Ματσιούλις: "Όποτε χάνει, τα ίδια κάνει!"

Ματσιούλις: "Όποτε χάνει, τα ίδια κάνει!"

Ο Γιόνας Ματσιούλις αναφέρθηκε στην... παρεξήγηση με τον Βασίλη Σπανούλη και αποκάλυψε ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού τον αποκάλεσε "πουθενά!". Δείτε το video και τι είπε ο Kill Bill.

Μαδρίτη, αποστολή: Στέφανος Τριαντάφυλλος

Ο Λιθουανός φόργουορντ της Ρεάλ σχολίασε: "Ήταν πάνω στην ένταση του αγώνα. Με προσέβαλε λίγο. Όποτε χάνει τα ίδια κάνει! Λέει άσχημα πράγματα. Όπως τώρα, μου έλεγε: "Ποιός είσαι στο παγκόσμιο μπάσκετ; Είσαι πουθενάς!" (σ.σ. "you are nothing)! Αποδείξαμε πως είμαστε κάποιοι. Κερδίσαμε τους καλύτερους, είμαστε οι καλύτεροι! Δεν έγινε τίποτα. Είναι τέτοιος τύπος". Τον ρώτησαν αν έχει άγχος όταν παίζει με τον Ολυμπιακό. Απάντησε πως "όχι, ποτέ δεν αγχώνομαι όταν συναντώ αυτήν την ομάδα".

Τι απάντησε ο Σπανούλης; "Δεν έγινε κάτι στο τέλος. Είχα απλώς νεύρα παραπάνω. Κάναμε λάθη, παρ' όλα αυτά γυρίσαμε το ματς, είχαμε ψυχικά αποθέματα και προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Προσπαθήσαμε πολύ, όμως δεν είχαμε λύσεις στο τέλος. Χάσαμε πολλές βολές, η Ρεάλ κυριάρχησε στα ριμπάουντ και έφτασε δίκαια στη νίκη".

Ο αρχηγός και ηγέτης του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το αν ένιωθε κουρασμένος μετά από την υπερπροσπάθεια στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. "Όχι. Μας βγήκε η κούραση όταν γυρίσαμε το ματς. Δεν βρήκαμε λύσεις για να κερδίσουμε".

Από την πλευρά του, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ επισήμανε: "Έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ και κέρδισαν δίκαια. Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έπαιξε σκληρή άμυνα και έφτασε στη νίκη. Εμείς από την πλευρά μας δεν ήμασταν καλοί επιθετικά και χάσαμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ