EUROLEAGUE

Μακάμπι - Ολυμπιακός: Πρώτη "ερυθρόλευκη" εκτός έδρας αποστολή

Μακάμπι - Ολυμπιακός: Πρώτη "ερυθρόλευκη" εκτός έδρας αποστολή
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη "Menora Mivtachim Arena" απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:05, Live Blog από το Sport24.gr) στην πρώτη του εκτός έδρας αποστολή στη φετινή EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του έως τώρα. Πήρε τα δύο εντός έδρας παιχνίδια απέναντι σε Μπασκόνια και Ουνικάχα (σ.σ. με τους Βάσκους έπαιξε στην Κρήτη λόγω τιμωρίας) και παράλληλα κατάφερε να μην επηρεαστεί από τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα.

Η συνέχεια της EuroLeague είναι πιο απαιτητική για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία αντιμετωπίζει αρχικά εκτός έδρας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και στη συνέχεια υποδέχεται τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο ιστορικός σύλλογος από το Ισραήλ, τον οποίο αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στις 21:00 (Live Blog από το Sport24.gr, Novasports 1), έχει αφήσει πίσω του την περσινή απογοητευτική χρονιά κι έχει μόνο νίκες έως τώρα σε όλα τα επίσημα ματς. Κατέκτησε το Winners Cup στο ξεκίνημα της σεζόν, έχει 2-0 στη EuroLeague (νίκη εκτός με τη Μπάμπεργκ και εντός με τη Μπασκόνια) και 3-0 στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο coach Σπάχια δεν έχει να σκέφτεται για σημαντικά προβλήματα απουσιών.

Αντίθετα, οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν σε ακόμα ένα παιχνίδι δίχως τον αρχηγό τους Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο. Σταθερά νοκ άουτ ο Κιμ Τιλί, ενώ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή των Βαγγέλη Μάντζαρη και Γιώργου Πρίντεζη.

Η πρόσφατη παράδοση -από το 2000 κι έπειτα- είναι οριακά υπέρ της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ομάδα από το Ισραήλ έχει 8 νίκες έναντι 7 του Ολυμπιακού, με το εντός έδρας ρεκόρ της να είναι 5-3. Βέβαια, οι "ερυθρόλευκοι" μετρούν δύο σερί εκτός έδρας νίκες επί της Μακάμπι, καθώς πέρασαν από εκεί στις 24 Ιανουαρίου του 2013 (78-77) και στις 2 Μαρτίου του 2017 (71-82).

EUROLEAGUE - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τρίτη (24/10)

20:00 Χίμκι - Ερυθρός Αστέρας

21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός

22:00 Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Αρμάνι Μιλάνο

Τετάρτη (25/10)

20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός

20:45 Φενέρμπαχτσε - Εφές

21:30 Μπασκόνια - Βαλένθια

22:00 Ουνικάχα - Μπάμπεργκ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ