EUROLEAGUE

Μαγεύουν Καλάθης, Φελντέιν

Μαγεύουν Καλάθης, Φελντέιν

Η συνεργασία του Νικ Καλάθη με τον Τζέιμς Φελντέιν κλέβει την παράσταση στα highlights της βραδιάς. Παρών στις καλύτερες φάσεις και ο Τζέιμς Σίνγκλετον (VIDEOS).

Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε μόνο τη νίκη επί της Μπασκόνια στη Βιτόρια. Παράλληλα προσέφερε και θέαμα στο παρκέ, βγάζοντας ορισμένες εντυπωσιακές φάσεις, με καλύτερη όλων τη συνεργασία μεταξύ του Νικ Καλάθη και του Τζέιμς Φελντέιν, η οποία είχε κατάληξη το κάρφωμα του τελευταίου.

Παρακολουθήστε αναλυτικά τις καλύτερες φάσεις της χθεσινής βραδιάς.

Ο Νικ Καλάθης δημιουργεί και ο Τζέιμς Φελντέιν καρφώνει. Το περιφερειακό δίδυμο του Παναθηναϊκού ήταν υπεύθυνο για την καλύτερη φάση της βραδιάς.

Ο Κρις Σίνγκλετον ήταν εξαιρετικός στη Βιτόρια. Σε επίθεση και άμυνα. Ένα καλό δείγμα αποτελεί η τάπα στον Τσέις Μπάντιντζερ.

Ο Λεόν Ραντόσεβιτς δεν φημίζεται για την ικανότητα του να πασάρει. Σε 26 αγώνες έχει δώσει συνολικά 15 ασίστ. Κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, πάντως, έδωσε την ασίστ της βραδιάς!

Ο Μπράιαντ Ντάνστον πήρε φόρα και δεν υπολόγισε κανέναν, κάνοντας το κάρφωμα της βραδιάς.

Τέλος, παρακολουθήστε ένα video για την Αναντολού Εφές, την έβδομη ομάδα που εξασφάλισε μία θέση στα Playoffs της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ