EUROLEAGUE

Μαγειρεύει ο Γιάνκοβιτς, ή όχι;

Μαγειρεύει ο Γιάνκοβιτς, ή όχι;

Η Euroleague TV ρώτησε τέσσερις παίκτες ποιο είναι το καλύτερο γεύμα που έχουν ετοιμάσει ποτέ, με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να προβαίνει σε... αποκαλύψεις. (VIDEO)

Μπορεί να περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο γήπεδο και το γυμναστήριο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται να ξέρουν κάτι άλλο. Από μαγειρική για παράδειγμα, αφού πολλοί εξ αυτών είναι εργένηδες. Η Euroleague TV ζήτησε από τέσσερις παίκτες που συμμετέχουν στο Top 16 να προβούν σε αποκαλύψεις αναφορικά με τις μαγειρικές τους ικανότητες, με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να σχολιάζει πως τα καταφέρνει εξαιρετικά, ειδικά όταν είναι να φτιάξει λαζάνια στον φούρνο.

Με τα ζυμαρικά ασχολείται ως επί το πλείστον κι ο Μίλκο Μπιέλιτσα της Νταρουσάφακα, με τον έμπειρο φόργουορντ/σέντερ να προσθέτει βέβαια πως " μια φορά είχα φτιάξει μακαρόνια για εκατό άτομα". Από την άλλη, ο Φαμπιάν Κοζέρ είναι πιο... ντροπαλός σε τέτοια θέματα, γι αυτό φροντίζει να μπαίνει στην κουζίνα μόνο όταν έχει να κάνει κάτι για την οικογένεια και τους φίλους του.

Όσο για τον Τόμας Σατοράνσκι; " Η μπριζόλα είναι το αγαπημένο μου φαγητό, ειδικά μετά από αγώνες μια καλομαγειρεμένη μπριζόλα είναι ό,τι καλύτερο", αναφέρει... χαμογελώντας με νόημα.

Λέει όμως την αλήθεια; Αυτό είναι το θέμα...

Ψηφίστε ποιον πιστεύετε πως λέει ψέματα ΕΔΩ

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ