EUROLEAGUE

Λοτζέσκι και Γκόρντον αποθεώνουν Μπαρτζώκα!

Λοτζέσκι και Γκόρντον αποθεώνουν Μπαρτζώκα!

Μετά τη νίκη της Λοκομοτίβ Κουμπάν επί του Παναθηναϊκού ο Ματ Λοτζέσκι αποθέωσε τον πρώην προπονητή του, κάτι που έσπευσε να κάνει απαντώντας του στο Twitter και ένας άλλοτε παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Τζαμόντ Γκόρντον.

Μετά το τέλος του αγώνα Λοκομοτίβ Κουμπάν-Παναθηναϊκός, ο οποίος συνοδεύτηκε με την νίκη των Ρώσων επί των "πρασίνων" με 80-71, ο Ματ Λοτζέσκι έδωσε μέσω Twitter συγχαρητήρια στον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον πρώην προπονητή του στον Ολυμπιακό.

"Συγχαρητήρια στον κόουτς Μπαρτζώκα και στην Λοκομοτίβ για τη νίκη. Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον άνθρωπο που μ΄έφερε στην Euroleague" αναφέρει ο Λοτζέσκι.

Κάτι αντίστοιχο εξέφρασε και ο Τζαμόντ Γκόρντον, ο οποίος, πρόσθεσε απαντώντας στον άσο του Ολυμπιακού: "Και για μένα το ίδιο ισχύει".

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε επιλέξει τον Ματ Λοτζέσκι ως αντικαταστάτη του Κώστα Παπανικολάου, όταν αγωνιζόταν στην βελγική Οστάνδη και παρά το γεγονός ότι δεν είχε εμπειρία από την Euroleague. Ο Λοτζέσκι, όχι απλά δικαίωσε την επιλογή του Έλληνα τεχνικού, αλλά έφτασε πολύ νωρίς να ανανεώνει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες, οι οποίοι είδαν τις άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες (Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ, Φενέρ) να ρίχνουν δίχτυα για τον συγκεκριμένο.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον Τζαμόντ Γκόρντον, τον οποίο είχε επιλέξει στο Μαρούσι. Πριν τους "κιτρινόμαυρους" ο αριστερόχειρας Αμερικανός αγωνιζόταν στην Κροάσια Σπλιτ. Με την ομάδα των βορείων προαστίων, ωστόσο, έγινε γνωστός σε όλη την Ευρώπη, κερδίζοντας ένα συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και εν συνεχεία στη Γαλατάσαραϊ, στην Εφές και τώρα στην Νταρουσάφακα.

lo
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ