EUROLEAGUE

Λάσο για διαιτησία: "Δεν είδα ευνοϊκή μεταχείριση της Ρεάλ"

Λάσο για διαιτησία: "Δεν είδα ευνοϊκή μεταχείριση της Ρεάλ"

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τη διαιτησία του τρίτου αγώνα στη Μαδρίτη και τόνισε ότι η Ρεάλ θα πρέπει να εμφανιστεί ακόμα καλύτερη για να νικήσει τον Παναθηναϊκό και να κάνει το 3-1.

Η διαιτησία του τρίτου αγώνα της σειράς βρέθηκε στο προσκήνιο και στη Μαδρίτη. Ο Πάμπλο Λάσο ρωτήθηκε σχετικά με τα παράπονα του Παναθηναϊκού για τις αποφάσεις των διαιτητών στο χθεσινό ματς και είχε διαφορετική άποψη επί του θέματος.

" Δεν εκφράζω άποψη για τη διαιτησία εάν δεν παρακολουθήσω πρώτα τον αγώνα σε video για να βγάλω συμπεράσματα. Δεν είδα κάποια κατάσταση στην οποία η Ρεάλ ευνοήθηκε", τόνισε ο προπονητής των Μαδριλένων σε δηλώσεις που έκανε σήμερα το πρωί, υπογραμμίζοντας ακόμα ότι η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στην αυριανή αναμέτρηση για να κάνει το 3-1 και να προκριθεί στο Final Four.

" Σε μία σειρά πρέπει πάντα να βελτιώνεσαι, κάτι που φάνηκε από το πρώτο στο δεύτερο παιχνίδι, επειδή δεν ήμασταν ικανοί να αντιδράσουμε. Η ομάδα έχει βελτιωθεί και μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Ακόμα δεν έχουμε κάνει σπουδαίες εμφανίσεις αλλά έχουμε καταφέρει να προσαρμοστούμε σε διαφορετικές καταστάσεις και νομίζω ότι θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να επικρατήσουμε την Παρασκευή", δήλωσε ο Λάσο.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ