EUROLEAGUE

Λαμποράλ Κούτσα - Μακάμπι 84-80

Λαμποράλ Κούτσα - Μακάμπι 84-80

Η Λαμποράλ Κούτσα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην φετινή Euroleague επικρατώντας της Μακάμπι με 84-80 στην Fernando Buesa Arena, με τον Τόμας Ερτέλ να πετυχαίνει κρίσιμους πόντους στα τελευταία δευτερόλεπτα!

Οι Βάσκοι αγχώθηκαν όμως ξεπέρασαν δύσκολα το εμπόδιο της Μακάμπι στο πρώτο τους φετινό εντός έδρας παιχνίδι στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Τα στατιστικά του αγώνα

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά ισορροπημένο για τις δυο ομάδες που συμβάδιζαν στο σκορ. Ο Πλέις διαμόρφωσε το 22-14 για την Λαμποράλ Κούτσα στα -1'42'' για τη λήξη της πρώτης περιόδου. Η διαφορά έφτασε για πρώτη φορά στο +8 (22-14) για τους Βάσκους που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και άντεξαν στην πίεση της Μακάμπι που υπέπεσε σε πολλά λάθη. Οι γηπεδούχοι διατηρούσαν ισχνό προβάδισμα, με τον Πλέις να διαμορφώνει το 34-25 στα μέσα της δεύτερης περιόδου. Ο Ίνγκλες με τρίποντο έκανε το 38-32 στο 17' ενώ ο Σαν Εμετέριο εκτόξευσε τη διαφορά στο +10 (43-38) με νέο εύστοχο σουτ πίσω από τα 6μ.75!

Οι Βάσκοι βρήκαν ρυθμό και λύσεις με το μακρινό σουτ, ο Χάμιλτον διαμόρφωσε το 56-68 όμως η Μακάμπι δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την άμυνά τους και ισοφάρισαν σε 78-78 όμως ο Ερτέλ έγραψε το 82-78 στα 42'' για τη λήξη της αναμέτρησης! Η Μακάμπι έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι μειώνοντας σε 82-80 με τον Οχαγιόν όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ολική επαναφορά στην Fernando Buesa Arena, με την Λαμποράλ Κούτσα να φτάνει στη νίκη με το υπέρ της 84-80.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ