EUROLEAGUE

Κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε στην Gist Airlines

Κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε στην Gist Airlines
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζέιμς Γκιστ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των καλύτερων φάσεων της Πέμπτης (7/4) στην Euroleague, με το 360ο κάρφωμα που έκανε να βάζει υποψηφιότητα για το Top 10 της χρονιάς! Απολαύστε... θέαμα made in Euroleague. (VIDEO)

Το πρώτο πιάτο της τελευταίας αγωνιστικής του Top 16 ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστικό, με το θέαμα να... περισσεύει. Φυσικά το πρωτεύον είναι ότι βγήκαν τα ζευγάρια των πλέι οφ της Euroleague, με τους οκτώ μονομάχους να ρίχνονται στην... αρένα από την Τρίτη (12/4) με στόχο να βρεθούν στο Βερολίνο.

Η πιο εντυπωσιακή φάση της βραδιάς ανήκει στον Ντάριους Μίλερ της Μπάμπεργκ που ευστόχησε σε ένα... τρελό τρίποντο στην άνετη νίκη της Μπάμπεργκ επί της Λαμποράλ Κούτσα, που όμως δεν έφτανε στην ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι

Όσο για την τάπα; Ο Τζόι Ντόρσεϊ "κατέβασε τον γενικό" για να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του στην εκτός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ζάλγκιρις, που έφερε τους "μπλαουγκράνα" στην "αγκαλιά" της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ "έκλεψε την παράσταση" με την ασίστ που έβγαλε στον Ουίλι Ερνανγκόμεζ, αλλά άπαντες θα έχουν να θυμούνται κάτι άλλο από τη χθεσινή (7/4) βραδιά. Τι;

Το κάρφωμα του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος έκανε περιστροφή 360ο στον αέρα και κάρφωσε με δύναμη την μπάλα στο καλάθι της Αναντολού Εφές. Οι "Gist Airlines" συνεχίζουν τις "πτήσεις" τους.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ