EUROLEAGUE

Κυρίαρχοι οι γηπεδούχοι

Κυρίαρχοι οι γηπεδούχοι

Τα τρία πρώτα παιχνίδια της Πέμπτης (23/10) συνδυάστηκαν από τρεις εντυπωσιακές νίκες. Η μία ήταν βάσει σκορ, η άλλη βάσει... ιστορικής σημασίας και η τρίτη βάσει μίας τεράστιας ανατροπής που έμεινε στη μέση!

Ντέρμπι περίμεναν οι περισσότεροι στη Ρωσία, αλλά επί του πρακτέου μόνο τέτοιος δεν ήταν ο αγώνας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Κι αυτό γιατί οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη έκαναν όμ,τι ήθελαν στο παρκέ, με βάση την άμυνα που (δεν) έπαιζαν αυτοί του Γκάι Γκούντες. Εν τέλει, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφτασε στη νίκη με 99-80 , παραμένοντας αήττητη στην πρώτη φάση της Euroleague.

Πολύ πιο... δραματικό ήταν το παιχνίδι της Νεπτούνας με τον Ερυθρό Αστέρα. Κι αυτό γιατί οι Σέρβοι επέστρεψαν από το -15 (42-27) του 15ου λεπτού, ισοφάρισε (81-81) στα 30'' για το τέλος, αλλά το καλάθι του Βασίλιους στα 3.2'' "έγραψε" το τελικό 83-81 , σηματοδοτώντας την πρώτη νίκη των Λιθουανών στη Euroleague.

Η Βαλένθια μπορεί να επέστρεψε από το -28, όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το come back και είδε την αφηνιασμένη στο πρώτο ημίχρονο Γαλατάσαραϊ να πανηγυρίζει τη νίκη με 71-64 .

Η Μπάγερν Μονάχου εκμεταλλεύτηκε την αστοχία των παικτών του Παναθηναϊκού πίσω από τη γραμμή των 6μ75 (8/32) και κέρδισε με 81-75 , κάνοντας σεφτέ στη φετινή Euroleague.

Η Μπαρτσελόνα έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, κερδίζοντας με 78-63 . Οι Ιταλοί παραμένουν δίχως νίκη στον όμιλο, με το έργο τους να γίνεται πιο δύσκολο εν όψει της συνέχειας.

Τέλος, η Φενέρμπαχτσε έκανε το καθήκον της κερδίζοντας εκτός έδρας της Τουρόφ ( 91-76 ), με τον Άντριου Γκούντλοκ να σκοράρει 27 πόντους με 9/14 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 6/7 τρίποντα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ