EUROLEAGUE

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Final Four

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Final Four

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου τα εισιτήρια για το Final Four του Βελιγραδίου θα τεθούν στην κυκλοφορία. Από 110 έως 545 ευρώ οι τιμές τους.

Η νέα σεζόν στην EuroLeague απέχει ακόμα σχεδόν τρεις εβδομάδες. Τα εισιτήρια για το Final Four του 2018, πάντως, είναι έτοιμα και θα διατεθούν σύντομα στην κυκλοφορία για τους... βιαστικούς. Για την ακρίβεια, από την επόμενη Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου (στις 12μ.) οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα αγοράζουν μέσω της ιστοσελίδας www.f4tickets.com. Θα υπάρχουν πάντως και οι προνομιούχοι.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των ομάδων, οι φίλαθλοι που έχουν αγοράσει στο παρελθόν εισιτήρια παλαιότερων Final Four και όλοι όσοι έχουν συνδρομή στην EuroLeague TV, θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν εισιτήρια από το μεσημέρι της Πέμπτης (21/9) μέχρι και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (23/9), επιλέγοντας μάλιστα και τη θέση της αρεσκείας τους.

Από 110 έως 545 ευρώ οι τιμές των εισιτηρίων

Το Final Four θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο Βελιγράδι και θα φιλοξενηθεί στην υπερσύγχρονη Kombank Arena, ένα στάδιο που άνοιξε το 2004 και έχει χωρητικότητα 18.000 θεατών. Το 80% των θέσεων θα είναι διαθέσιμο για το κοινό και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα 800 εισιτήρια που θα λάβει έξτρα καθεμία από τις τέσσερις ομάδες που θα φτάσουν μέχρι το Final Four. Το υπόλοιπο 20% θα διατεθεί στα Μ.Μ.Ε., σε σπόνσορες και σε άλλους επίσημους.

Τα εισιτήρια για το Final Four του Βελιγραδίου τιμώνται από 13.000 δηνάρια (περίπου 110 ευρώ) έως 65.000 (545 ευρώ) και οι κάτοχοί τους θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τα τέσσερα παιχνίδια του διημέρου.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ